Mircea Dinescu revine la Prima TV cu un nou sezon Poezie şi delicateţuri

Din 12 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 14.00, Mircea Dinescu revine la Prima TV cu emisiunea Poezie şi delicateţuri . Confesiunile invitaţilor, ingredientele autohtone, bucatele tradiţionale sunt în continuare cea mai importantă parte din emisiunea celebrului poet şi totul va fi asezonat cu muzică lăutărească, mult umor şi poezie.

 Poezie şi delicateţuri oferă o bună ocazie telespectatorului să intre într-o lume în care poezia este în orice, de la un pahar de vin până la povestea de viaţă a invitaţilor, iar bucătăria tradiţională este la ea acasă. Tocmai de aceea din această toamnă, Mircea Dinescu va merge prin târgurile locale şi va arăta ce va achiziţiona pentru masa pe care o pregăteşte invitatului din emisiune. Totul abordat simplu, fără pretenţii, doar cu un aer extrem de autentic adăugat de localnici şi de poetul Mircea Dinescu.

Ca noutate, emisiunea va prezenta şi un concurs de lăutari. În fiecare ediţie, pe lângă tarafele autentice cu care ne-a obişnuit poetul în emisiune, acesta va aduce în faţa telespectatorilor, tineri ce vor să urmeze drumul cântecului lăutăresc.

Duminică, 12 septembrie, de la ora 14.00 Mircea Dinescu revine cu un nou sezon Poezie şi delicateţuri iar primul său invitat va fi Florin Chilian.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, cu un portofoliu care cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST), 6 site-uri (looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.roprofit.roprimatv.rofocusprimatv.ro şi servuscluj.ro ) şi platforma online PrimaPlay.ro

viewscnt

Din aceeași categorie