Mondenii, nominalizaţi din nou la Premiile TV Mania

Mondenii, nominalizaţi din nou la Premiile TV Mania
Mondenii au debutat la Prima TV în 2006, aducând în atenţia telespectatorilor parodia. Andreea Grămoşteanu, Mirela Zeţa şi Angel Popescu au intrat în pielea a sute de personaje, “Mondenii” devenind unul dintre cele mai de succes show-uri de divertisment.

Telespectatorii i-au îndrăgit pe Mondeni încă de la primele apariţii pe micul ecran, aşa că în 2008, când au fost nominalizaţi la Premiile TV Mania, la categoria “Cel mai bun serial de comedie românesc”, i-au votat şi i-au ajutat să câştige trofeul. În 2009, Mirela Zeţa a mai câştigat un premiu, fiind desemnată de cititorii aceleaşi reviste “Cea mai sexi vedetă TV”.
 
De-a lungul anilor, profesionalismul şi dăruirea cu care aduc zâmbete pe buzele telespectatorilor le-au fost răsplătite, Mondenii primind, de mai multe ori, din partea TV Mania celebrul trandafir, dar şi cinci nominalizări consecutive la premiile oferite de revistă.
 
Anul acesta Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu şi Angel Popescu au intrat din nou în cursa pentru Premiul TV Mania, la categoria “Cea mai bună emisiune de satiră”.
 
Dacă vă număraţi printre fanii lor şi nu rataţi nici o ediţie de parodie pură la Prima TV, atunci trebuie să-i votaţi. Intraţi pe link-ul următor http://www.tvmania.ro/premii/categorie/16 şi daţi un click pe Mondenii.
 
Parodia face comedia! Urmăriţi “Mondenii”, în fiecare seară de luni şi marţi, la Prima TV.
viewscnt

Din aceeași categorie