Naţionala de handbal feminin a României joacă la Campionatul Mondial din Spania pe canalele Look Sport

Naţionala de handbal feminin a României joacă la Campionatul Mondial din Spania pe canalele Look Sport

Meciurile de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin se văd din 2 decembrie pe canalele Look Sport. Cea de-a 25 a ediţie a turneului are loc în Spania şi este pentru prima oară când participă 32 de echipe, până acum participau 24.

România face parte din grupa C, alături de Norvegia, Kazahtan şi Iran şi începe lupta pe Look Sport +, pe 3 decembrie, de la ora 19.00, cu echipa Iranului. Specialiştii spun că poate fi o nouă Românie pentru că este pentru prima dată, după mulţi ani, când România joacă fără Cristina Neagu, una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii.

Următoarele meciuri ale României sunt pe 5 decembrie, de la ora 19.00, cu Kazahtan şi pe 7 decembrie, de la ora 21.30, cu favorita câştigării grupei, Norvegia. Cu această echipă, România s-a confruntat de mai multe ori în ultimii ani, nordicele câştigând 13 din cele 15 partide directe. Franţa, campioana olimpică de la Tokyo, va fi cap de serie în grupa A, în timp ce campioana mondială en titre, Olanda, va juca în grupa D. Primele 3 clasate din cele 8 grupe se vor califica mai departe în grupele principale.

Telespectatorii Look Sport vor ţine pumnii echipei naţionale de handbal feminin pentru calificarea cât mai departe la Campionatul Mondial, iar din 3 decembrie pot fi părtaşi din faţa televizoarelor la o calificare în grupele principale.

viewscnt

Din aceeași categorie