Neylini, Octavian Strunila si Andrei Duban s-au dres cu... medicamente dupa cina pregatita de Deea Maxer la „Cireasa de pe tort”

Neylini, Octavian Strunila si Andrei Duban s-au dres cu... medicamente dupa cina pregatita de Deea Maxer la „Cireasa de pe tort”

„Felul principal trebuie sa contina si fructe” a fost tema celei de-a treia saptamani la „Cireasa de pe tort”.

 

Maestrul bucatar Horia Virlan le-a facut vedetelor si mai dificila misiunea in bucatarie. Neylini, Octavian Strunila, Deea Maxer si Andrei Duban au avut parte de o provocare inedita. La felul principal, cele patru staruri au fost nevoite sa gateasca un preparat care sa contina si fructe.  

 

Neylini a preparat curcan cu ananas si mozarella cu orez basmati, iar la desert le-a oferit oaspetilor izvor de ciocolata. Octavian Strunila si Andrei Duban au intretinut atmosfera cu glume si poante haioase, iar gazda le-a pregatit un minirecital, in timpul caruia toata lumea a dansat si a cantat. Cum s-au distrat vedetele, vedeti joi, 12 martie, de la ora 19:30, la „Cireasa de pe tort”.

 

Rata cu varza rosie, mar si piure a fost alegerea lui Octavian Strunila pentru tema impusa de Horia Virlan. Si pentru ca si-a dorit sa le dea invitatilor sai aperitivul cald, actorul s-a ales cu tachinari din partea acestora, pentru ca a intarziat cu servirea. Gazda nu si-a surprins musafirii doar cu mancaruri delicioase ci si cu o sceneta, scrisa chiar de el, in care le-a dat fiecaruia sa interpreteze cate un rol. Cum s-au descurcat, aflati vineri, 13 martie, la „Cireasa de pe tort”.

 

La cina pregatita de Deea Maxer, Octavian, Andrei si Neylini nu au facut nazuri si au mancat din toate preparatele. Bruneta a gatit somon cu mango, ananas si legume, salata de icre si tort de biscuiti. La finalul cinei, insa, invitatilor li s-a facut rau. Si pentru ca senzatia de greata nu le mai dadea pace, unul dintre membrii echipei de productie s-a dus la farmacie si le-a cumparat starurilor medicamente. Care dintre preparate le-a provocat starea de rau, aflati chiar de la protagonisti sambata, 14 martie, de la ora 19:30, la Prima TV.  

 

Pentru a respecta tema sampamanii, Andrei Duban a pregatit la felul principal creveti cu portocale si orez salbatic, dar nu a putut rezista tentatiei de a le face musafirilor sai o farsa. Dupa ce le-a servit aperitivul, actorul le-a adus un fel de supa crema de ciuperci, la plic, cu stafide. I-a lasat sa manance si abia dupa un timp le-a spus ca este o gluma, prea tarziu pentru Octavian care aproape terminase tot din farfurie. Daca au gustat sau nu vedetele gluma gazdei Duban, aflati urmarind „Cireasa de pe tort” duminica, 15 martie, la Prima TV.

 

De asemenea, daca vreti sa aflati ce parere a avut maestrul bucatar Horia Virlan despre meniurile celor patru vedete, nu ratati „Cireasa de pe tort”, de joi pana duminica (12 - 15 martie), de la ora 19:30, la Prima TV. 

viewscnt

Din aceeași categorie