Oana Sîrbu, în lacrimi. Anul trecut i-a murit mama

Oana Sîrbu, în lacrimi. Anul trecut i-a murit mama

Joi, în emisiunea Exclusiv VIP, Oana Sîrbu a mărturisit că anul trecut a fost un an dificil pentru ea şi a spus că şi-a pierdut mama. Întrebată de Cristi Brancu ce mai fac părinţii ei, Oana a spus că:“ Am rămas doar cu tata. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea, toţi trecuţi de a doua tinereţe. Am rămas doar ramura tânără din familia noastră. Eu am fost foarte apropiată de ai mei pe tot parcursul vieţii. Am fost extrem de legată de ei chiar dacă tata nu ar fi vrut să fac meseria asta. Ştia cât de greu este. Dar asta nu m-a împiedicat să nu am o relaţie foarte bună cu ei. Eu şi cu fratele meu am încercat să le umplem sufletele cu bucurie.  Am încercat să o pun pe picioare pe mama dar nu s-a mai putut. Se apropia de 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama pentru că emoţia este atât de mare că nu mă mai pot controla şi ar însemna să o dau în zona mult prea sensibilă a vieţii iar acum am nevoie să fiu foarte puternică.”

De asemenea, Oana Sîrbu a avut covid şi a povestit cum a fost această experienţă pentru ea. Cu toate că a avut mare grijă, a fost de ajuns ca o singură dată să nu poarte mască şi astfel s-a  îmbolnăvit. A stat izolată de restul familiei şi, deşi a fost panicată la început, a avut doar simptome uşoare.

Exclusivităţi, momente emoţionante, discuţii între prieteni şi după amiezi perfecte! Exclusiv VIP este reţeta cu care Cristi Brancu îşi încântă telespectatorii. Cel mai longeviv prezentator de emisiuni mondene din România este pregătit să îi descoasă pe invitaţi şi să le afle toate secretele. 

viewscnt

Din aceeași categorie