Ora de Profit.ro - Cel mai bine plătit job al săptămânii: 5.500 de euro lunar

Cel mai bine plătit job al săptămânii vine, din nou, din IT: o companie din Marea Britanie, specializată în comerţul cu produse de uz casnic şi personal, recrutează un inginer IT specializat în Tech Lead Java. Salariul este cuprins între 5.000 şi 5.500 de euro pe lună, iar job-ul este 100% remote, arată platforma Bestjobs.ro într-o analiză pentru Ora de Profit.ro, emisiune difuzată în fiecare duminică de Prima TV.

Cel mai interesant job al săptămânii vine din industria alimentară: un producător de sushi din Bucureşti recrutează un director de producţie şi calitate cu o experienţă minimă de 2 ani în domeniu. Oferta salarială este cuprinsă între 1.500 şi 2.000 de euro pe lună.

În ceea ce priveşte topul săptămânal al salariilor pentru job-uri care nu sunt din IT, avem aşa: o companie din domeniul energiei regenerabile care recrutează un reprezentant de vânzări în Cluj-Napoca, o multinaţională din domeniul tehnologiei care angajează un Senior Legal Consultant în Bucureşti şi o companie care caută un inginer constructor, tot în Bucureşti. Salariile sunt de 2.000 de euro pe lună în toate cele trei cazuri.

Domeniile cu cele mai multe recrutări au fost în această săptămână call-center-ul şi vânzările, iar cel mai bun oraş pentru angajări a fost Cluj-Napoca. Angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o companie din domeniul comerţului on-line, care caută oameni pentru roluri în IT, vânzări, customer service, logistică şi financiar / contabilitate. În ceea ce priveşte job-urile remote, domeniile cele mai căutate sunt call-center, finanţe / contabilitate şi marketing şi IT. Job-ul cu cele mai multe aplicări săptămâna aceasta a fost unul de coordonator punct de lucru într-o companie imobiliară în plină expansiune care face recrutări la nivel naţional în 33 de oraşe. Peste 920 de persoane şi-au depus până acum CV-urile.

Cea mai mare ofertă şi cea mai mare cerere de muncă au fost şi săptămâna aceasta în Bucureşti, Timişoara, Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi, în domenii precum vânzări, IT, financiar, inginerie şi management. La polul opus, cea mai slabă ofertă şi cea mai slabă cerere s-au întâlnit în Târgu Jiu, Târgovişte, Vaslui, Slobozia şi Alexandria, în domenii precum servicii frumuseţe, agricultură, securitate şi babysitting.

viewscnt

Din aceeași categorie