Ora de Profit.ro - Cel mai bine plătit job al săptămânii: 7.000 de euro lunar

Cel mai bine plătit job al săptămânii vine din domeniul IT: o companie de real estate din Germania caută un spcialist în securitatea datelor şi a sistemelor informatice. Job-ul presupune relocare la Berlin, iar salariul este cuprins între 6.500 şi 7.000 de euro pe lună,  arată platforma Bestjobs.ro într-o analiză pentru Ora de Profit.ro, emisiune difuzată de Prima TV în fiecare duminică la ora 12.00.

Cel mai interesant job al săptămânii este cel de consultant digital pentru strângere de fonduri la Unicef România. Salarii mari, chiar dacă nu la acelaşi nivel cu cele din IT, sunt însă şi în alte domenii.

În top 3 al acestei săptămâni avem un post de project manager, unul de arhitect şi unul de manager de restaurant, toate în Bucureşti. Salariile, în toate cele trei cazuri, sunt de 2.000 de euro pe lună. Domeniile cu cele mai multe angajări săptămâna aceasta au fost vânzările şi finanţele, iar cel mai bun oraş pentru găsirea unui job a fost Timişoara, Capitala fiind detronată. Angajatorul cu cele mai multe CV-uri primite a fost un lanţ de retail specializat în produse de beauty, wellness, baby şi uz casnic, care are deschise 10 poziţii în Timişoara, Cluj-Napoca şi Târgu Mureş.

Cele mai dorite domenii pentru job-uri remote sunt vânzările, call-center-ul şi marketing-ul, în vreme ce job-ul cel mai dorit a fost unul de manager regional de vânzări la o companie care oferă servicii B2B. Peste 400 de persoane au aplicat pentru acest post, care e plătit cu un salariu cuprins între 1.500 şi 3.000 de euro pe lună. Cea mai mare ofertă şi cea mai mare cerere de job-uri se regăseşte în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Sibiu şi Iaşi, în domenii ca vânzări, financiar, IT şi marketing. La polul opus, cea mai slabă ofertă şi cerere de job-uri o regăsim în Călăraşi, Suceava, Botoşani, Brăila şi Deva, în domenii precum sport, artă, divertisment şi educaţie.

 

viewscnt

Din aceeași categorie