Părinţii să fie cu ochii pe Prima TV pentru a afla cum să găsească soluţia potrivită în relaţia cu copilul lor

 

Sâmbătă, de la ora 20.00, părinţii trebuie să fie cu ochii pe Prima Tv pentru a urmări cea mai populară emisiune de parenting din lume, Supernanny. Urania Cremene îi aşteaptă pe toţi cei care doresc să găsească soluţia potrivită în relaţia cu copiii lor să urmărească emisiunea şi să îşi găsească propriile soluţii. Ai ajuns la capătul răbdării ca şi părinte? Sau nu cunoşti drumul spre linişte şi armonie în relaţia cu copilul? Sâmbătă, de la ora 20.00, la Supernanny, părinţii vor afla cum să abordeze corect această situaţie. 

Când unul dintre părinţi este plecat la muncă în străinătate, iar creşterea copiilor rămâne aproape exclusiv în grija celuilalt, putem lesne spune că vorbim despre o misiune foarte dificilă. Este şi cazul Aurorei - o mamă tânără din Baia Sprie, care nu mai ştie cum să se descurce cu Bia (un an şi 4 luni) şi, mai ales, cu Abi (4 ani şi jumătate). A ajuns ea la capătul răbdării sau, pur şi simplu, nu ştie drumul spre linişte şi armonie în relaţia ei cu fetiţa ei cea mare?

Marea şansă a Aurorei este că a cerut la timp ajutorul expertului în parenting Urania Cremene. Conform reţetei deja consacrate la Supernanny, Urania va constata mai întâi cum stau lucrurile: Abi are o personalitate foarte puternică şi la fel de puternică este rezistenţa ei la tot ce i se cere să facă, indiferent că este vorba despre masă ori despre timpul petrecut cu ochii în telefonul mobil. Mai mult decât atât, pericolul ca micuţa Bia să preia exemplul surorii mai mari este iminent, aşa că... se impun reguli de a căror respectare depinde schimbarea mult dorită de Aurora. Care sunt ”secretele” pe care la va învăţa această mamă de la Urania? Cum se va acomoda Abi cu noile reguli?

Răspunsurile vin sâmbătă, de la ora 20:00, într-un nou episod Supernanny despre ”meseria” de părinte în 2021. 

viewscnt

Din aceeași categorie