Prima Sport a început transferurile de marcă ale verii

Prima Sport a început transferurile de marcă ale verii

Basarab Panduru, fostul mare jucător român, va continua să comenteze spectacolul competiţiilor de top  din postura de analist al Prima Sport, post deţinut de Clever Media Network.

Telespectatorii Prima Sport îl vor vedea pe Basarab Panduru în emisiunile care vor analiza fotbalul românesc şi european, pe care il va comenta pertinent şi spumos, în stilul format de-a lungul celor peste 15 ani de experienţă în televiziune.

În curând, fostul internaţional i se va alătura lui Alex Rădulescu, cel care a însoţit Naţionala pe drumul calificării la turneul din Germania, într-un program dedicat acestei competiţii, pe Prima Sport şi pe Prima Play.ro. Euro Show va analiza zilnic evoluţia tricolorilor, iar corespondenţii în Germania ai postului vor transmite cele mai importante noutăţi din cantonamentul echipei României.

Basarab Panduru a jucat, printre altele, la CSM Reşiţa, Steaua, Benfica Lisabona şi Porto. A avut 22 de selecţii la naţionala României şi a marcat un gol. Panduru a fost şi antrenor la Poli Timişoara, Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Farul şi Progresul Bucureşti, dar şi director sportiv la FCSB.

viewscnt

Din aceeași categorie