Prima TV şi televiziunile din Grupul Clever au lansat grila de toamnă în cadrul CleverFEST, un eveniment cu presa şi industria de advertising

Prima TV şi televiziunile din Grupul Clever au lansat grila de toamnă în cadrul CleverFEST, un eveniment cu presa şi industria de advertising

Florin Călinescu este surpriza toamnei la Prima TV!

În această toamnă, televiziunile Grupului Clever au lansat grilele de toamnă printr-un eveniment – CleverFEST - la care au participat atât vedetele posturilor tv cât şi nume importante din sport şi nu numai.

Prima TV, postul de televiziune generalist din portofoliul Grupului Clever, mizează pe autenticitate, savoare locală, umor, spirit liber si originalitate. Porţia de umor va fi zilnică la Prima TV. Din octombrie, postul TV a anunţat în faţa reprezentanţilor din presă, industria de advertising şi publicitate, revenirea lui Florin Călinescu pe micul ecran. Acesta va realiza, din octombrie, la Prima TV, un show de televiziune complet, în care umorul specific marelui om de televiziune va fi servit la ceas de seară telespectatorilor. Iar prima sa apariţie la Prima TV va fi cea din studioul de fotbal, sâmbătă, 25 septembrie, emisiune care va fi difuzată înainte de meciul din Liga 1, FCSB – Academica Clinceni, unde el va urma să comenteze alături de Bogdan Cosmescu.

Pe umor mizează şi Cârcotaşii, în emisiunea ajunsă la cel de-al 44 lea sezon. Cronica Cârcotaşilor, prezentată de Ioana Petric şi Codruţ Keghes, se vede la Prima TV în fiecare vineri, de la ora 20.00. Întreaga echipă pleacă în acest nou sezon la vânătoare de bâlbe.

Horia Vîrlan revine şi el în această toamnă la Prima TV cu o nouă emisiune culinară în care îl va avea ca partener de călătorie pe Cove. Cei doi vor străbate ţara în lung şi în lat după reţete, obiceiuri, tradiţii, oameni savuroşi, autentici.

Şi tot pe umor şi exclusivităţi mizează şi Cristi Brancu la Exclusiv Vip. Din această toamnă, Cristi are doi invitaţi permanenţi, Chef Amalia Bellantoni şi Dj Morris. Distracţia e la cote maxime iar fetele - Giulia, Ioana Petric şi Gabriela Marin - sunt pregătite de un nou sezon Hai cu fetele, pentru că o fată are întotdeauna multe de povestit.

Printr-un moment poetic de excepţie, Mircea Dinescu le-a prezentat jurnaliştilor şi advertiserilor prezenţi la lansarea grilei de toamnă Prima TV, sezonul doi al emisiunii Poezie şi delicateţuri. Iar Dragoş Pătraru a vorbit despre televiziune, rolul ei în viaţă cetăţii, dar şi despre Starea naţiei.

 Umorul ia cu asalt micul ecran, la Prima TV, în această toamnă cu 2 seriale de sitcom originale, Oportuniştii şi Secretele Preşedintelui. Sunt 2 producţii 100% româneşti care îi vor delecta pe telespectatori în fiecare zi de sâmbătă şi duminică.

Aşteptat cu interes, momentul echipei de ştiri din spatele FOCUS a fost unul aplaudat intens. Andreea Berecleanu a vorbit despre importanta echilibrului jurnalistic şi despre spiritul #focus. Sebastian Zachmann, realizatorul Insider politic la Prima TV, a povestit despre modul în care, în acest sezon, îşi va ghida invitaţii către răspunsuri sincere şi… neoficiale. Pentru Adriana Nedelea momentul a fost unul potrivit pentru a pune pe tapet discuţii serioase despre economie, Realizatoarea Orei de profit.ro, difuzată de Prima TV în fiecare duminică, îşi propune să traducă pe înţelesul telespectatorilor deciziile politicienilor şi cum le afectează viaţa de zi cu zi.

Irina Gologan şi Daniel Osmanovici rămân, şi în această toamnă, matinalii de serviciu. Focus la Prima Oră continuă să aducă, dimineaţă de dimineaţă, informaţii relevante telespectatorilor Prima TV.

CleverFEST, festivalul televiziunilor din Grupul Clever, a avut în prim plan şi sportul. Grila de toamnă a canalelor LOOK este una dintre cele mai complete din România, cu zeci de competiţii de top, difuzate în fiecare zi a săptămânii. În faţa invitaţilor, Emil Grădinescu, Florin Răducioiu şi medaliata cu argint la Tokyo, Ana Maria Brânză, au vorbit despre importanţa sportului şi despre ce aduce toamna aceasta pe canalele LOOK: spectacol, adrenalină, competiţie şi emoţie! LOOK SPORT are cea mai diversificată ofertă de programe de sport - cele mai multe discipline sportive difuzate live. Canalele LOOK SPORT sunt cele care difuzează mai multe competiţii sportive: peste 2000 de evenimente sportive transmise live pe toate canalele LOOK SPORT în cele 266 de zile ale anului 2021, de la 1 ianuarie până la ora evenimentului CleverFEST. Adica o medie de circa 11 evenimente pe zi, care traduse în ore de live însumează peste 5300 de ore! Cele mai importante competiţii transmise de LOOK SPORT sunt: UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2, Cupa României, Campionatul Spaniei - La Liga, Campionatul Italiei - Serie A, Campionatul Germaniei – Bundesliga, Campionatul Franţei - Ligue 1, Campionatul Portugaliei, Campionatul Turciei, Campionatul Scoţiei, Campionatul Olandei, meciuri din Preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal din 2022, toate cupele europene de handbal masculin şi feminin, Campionatele Mondiale de handbal masculin şi feminin, Campionatele Europene de handbal masculin şi feminin, turnee de tenis ATP 250, Davis Cup, FED Cup, Campionate naţionale de polo, baschet, tenis de masă, Formula 1, Formula 2, Formula 3, Moto GP, Moto 2, Moto E, Campionatul de Motociclism viteză Moto RC, Campionatul Naţional de Raliuri, Campionatul Naţional de Viteză în coastă, SuperRally, Gale de MMA, Etape de Cupă Mondială de Gimnastică Artistică, etape de Cupă Mondială de Gimnastică Ritmică.

Surprizele toamnei nu se opresc aici în Grupul Clever. Luna octombrie vine cu relansarea Profit News. Cu o echipă de jurnalişti de top - Adriana Nedelea, Alina Manolache, Cristi Citre, Raluca Al-Haddad, Constantin Rudniţchi, Ciprian Aron şi Cătălin Vrânceanu, cu ştiri din lumea afacerilor, dar si stiri de interes general, Profit News aduce smart business TV in casele telespectatorilor.

viewscnt

Din aceeași categorie