Prima TV te trimite la WE LOVE MUSIC FESTIVAL. Lista câştigătorilor

Muzică, un loc de poveste, 4 zile de relaxare şi o experienţă de top! Poţi avea un august de povestit tuturor dacă te înscrii la concursul organizat de Prima TV şi WE LOVE MUSIC FESTIVAL din RÂMNICU VÂLCEA.

Poţi câştiga o experienţă de neuitat în perioada 18 - 21 august.

Ce trebuie să faci? Intră pe pagina de Facebook Exclusiv VIP (Facebook.com/exclusivvipcucristibrancu), dai LIKE paginii Exclusiv VIP şi paginii We Love Music Festival (https://www.facebook.com/welovemusicfestival.ro), scrii în comentariu la postarea de concurs cu cine ai dori să mergi la festival, cu tag către prietenul menţionat. 

Astfel, poţi câştiga ABONAMENTE VIP (de 4 zile!) la WE LOVE MUSIC FESTIVAL şi pachete constând în ABONAMENTE VIP pentru toate cele 4 zile de festival şi CAZARE, cu mic dejun inclus, acces la zona de SPA la hotelul de 4**** Palace Băile Govora. 

Găsiţi mai multe detalii pe pagina de Facebook Exclusiv VIP şi pe www.primatv.ro.  

Vom anunţa câştigătorii pe data de 29 iulie, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Vezi aici regulamentul concursului.

We Love Music Festival reuneşte, pe parcursul a 4 zile, peste 30 de artişti români şi internaţionali, ale căror hit-uri au definit muzica şi au dominat topurile ultimelor decenii. Pe scenă vor urca nume sonore precum Ronan Keating, Ricchi e Poveri, ATB , Blue, Jay Sean, Lou Bega, Connect-R, 3 Sud Est, L.A. şi mulţi alţi artişti care vor face un show de neuitat pe scena festivalului.

Festivalul se desfăşoară în aer liber, pe Platoul Feţeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 şi nu numai.

We Love Music Festival va fi o experienţă de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artişti de top români şi internaţionali, participanţii se vor bucura şi de un parc de distracţii amenajat în spaţiul unde se desfăşoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui şi un food court şi food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experienţă perfectă atât pentru cei puşi pe distracţie, cât şi pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Show-urile live de pe scenă, cu artişti români şi internaţionali, vor fi completate de DJ şi MC de top ce vor transforma locul într-o mare petrecere întinsă de seara până în zorii zilei.

Biletele s-au pus în vânzare şi sunt disponibile aici.

We Love Music Festival - Dă tonul naturii tale muzicale!

-------------------------------------------

Au castigat cate un ABONAMENT DUBLU VIP + PACHET CAZARE HOTEL PALACE BAILE GOVORA pentru 2 persoane:

1. Ionel Baltag
2. Steluta Toader
3. Valentin Dumitrescu
4. Alina Valer

Au castigat cate un ABONAMENT DUBLU VIP:

5. Jacquelin Paunescu
6. Andreea Eliza
7. Tatiana Bejan
8. Vio Rache

Multumim tuturor participantilor!

Festivalul WE LOVE MUSIC FESTIVAL va avea loc in perioada 18 - 21 august, la Ramnicu Valcea - Platoul Feteni.

viewscnt

Din aceeași categorie