Raed Arafat este invitatul lui Dragoş Pătraru la Starea naţiei, în cadrul rubricii TÂLCTalk

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, este invitatul lui Dragoş Pătraru la rubrica TÂLCtalk, din cadrul emisiunii Starea naţiei, la Prima TV. În această discuţie, Raed Arafat susţine că restricţiile impuse de vineri până duminică, cu închiderea magazinelor la ora 18.00, sunt necesare. Dar spune că ele trebuie dublate de alte măsuri, cum sunt telemunca sau decalarea intrării angajaţilor la serviciu, pentru ca oamenii să nu se înghesuie în magazine la ora 17.00. Raed Arafat dezvăluie la TÂLCtalk că iniţial, măsurile propuse erau şi mai restrictive.
 
Pentru prima dată, Raed Arafat vorbeşte în media despre modul eronat în care spitalele erau considerate eficiente dacă erau pline. Toate acestea şi multe alte subiecte vor fi dezbătute azi, de la ora 23.30, în cadrul rubricii TÂLCtalk de la Starea naţiei.
 
Rubrica TÂLCtalk, din cadrul emisiunii Starea naţiei, poate fi urmărită de luni până joi, la Prima TV, de la ora 23.30. TÂLCtalk este locul în care se abordează subiectele importante din actualitatea românească iar Dragoş Pătraru invită oameni care au poveşti incredibile, oameni care inspiră şi care motivează.
 
 

 

viewscnt

Din aceeași categorie