Regista organizează pe 9 februarie 2023 a doua ediţie a Galei Regista, eveniment naţional de premiere a instituţiilor publice digitalizate

Regista organizează pe 9 februarie 2023 a doua ediţie a Galei Regista, eveniment naţional de premiere a instituţiilor publice digitalizate

 

Regista, soluţia pentru automatizarea şi eficientizarea proceselor din instituţiile publice şi companiile private din România, parte a grupului Zitec, anunţă organizarea celei de-a doua ediţii a Galei Regista - Împreună Construim România Digitală, eveniment naţional de recunoaştere a progresului digital în instituţiile publice din România. În cadrul Galei, în data de 9 februarie 2023, începând cu ora 14:00, reprezentanţii instituţiilor publice, ai administraţiei locale, dar şi ai companiilor private interesate de digitalizarea activităţii sunt invitaţi să participe la evenimentul transmis online.

Cea de-a doua ediţie a Galei are loc într-un moment important pentru Regista, la scurt timp după ce a depăşit pragul de 1.000 de organizaţii digitalizate la nivel naţional. În anul 2022, platforma a atins recordul de 60.000 de utilizatori, iar până la finalul anului abia încheiat au fost procesate peste 28 milioane de documente prin intermediul Regista, cu o creştere de 55% faţă de 2021. Portofoliul companiei cuprinde în prezent peste 29% din totalul primăriilor şi administraţiilor locale din România, iar soluţia a fost implementată, doar în anul precedent, şi în peste 120 de şcoli şi universităţi şi 17 spitale locale şi municipale, iar interesul din partea acestor instituţii este în continuă creştere. Cifre pozitive se identifică şi la măsurarea gradului de satisfacţie în rândul clienţilor, unde Regista se bucura de un scor excelent - peste 91% dintre utilizatori se declară foarte mulţumiţi de soluţiile oferite de Regista.

În acest an, Gala Regista premiază instituţii publice în cadrul a şapte categorii distincte ce măsoară diverşi factori ai progresului digitalizării. Categoriile sunt: Cea mai bună prezenţă pe reţelele sociale, Cea mai bună interacţiune digitală cu cetăţenii, Cea mai digitalizată instituţie, Cea mai digitalizată primărie de comună, Cea mai digitalizată primărie de oraş, Cea mai digitalizată instituţie de învăţământ şi Cel mai important progres digital.

Nominalizările pentru premiile Galei au fost selectate automat, având în vedere informaţiile disponibile în aplicaţia Regista cu privire la utilizarea reală a funcţionalităţilor pentru digitalizare aferente fiecăreia dintre categorii.

În completarea acestor categorii, Regista acordă un premiu special: Cel mai important progres digital, acelei instituţii publice care a contribuit în mod semnificativ atât la dezvoltarea aplicaţiei, prin informaţiile puse la dispoziţie, cât şi la digitalizarea spaţiului public. Trofeul pentru această categorie este oferit unei instituţii aleasă în mod particular, în semn de mulţumire din partea echipei Regista pentru contribuţia acesteia, iar activităţile acesteia pot fi luate drept exemplu în procesul de digitalizare şi pentru alte instituţii publice. 

”Ne bucură enorm faptul că tot mai multe instituţii publice înţeleg avantajele pe care le aduce procesul de digitalizare pentru activităţile pe care le desfăşoară zilnic, atât intern cât şi în relaţia cu publicul. 2022 a fost un an foarte bun pentru Regista, serviciul depăşind pragul de 1.000 de clienţi în întreaga ţară, iar 2023 vine cu noi oportunităţi, atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei noi. Digitalizarea nu mai poate să aştepte, iar noi suntem pregătiţi să oferim tot suportul necesar tuturor instituţiilor publice sau private, care aleg să-şi adapteze procesele vremurilor moderne. În completarea misiunii noastre de a accelera digitalizarea în România, am ales să organizăm anual acest eveniment special, prin care dorim să recunoaştem cele mai importante progrese făcute la nivel naţional de către clienţii care au ales Regista.”, a declarat Edward Creţescu, General Manager Regista.

 

În cadrul Galei Regista 2023 vor avea loc şi dezbateri legate de oportunităţile pentru continuarea progresului digital din cadrul instituţiilor publice în 2023, precum şi modurile prin care serviciile Regista facilitează atingerea obiectivelor planificate. Discuţiile vor fi moderate de către Gabriel Kolbay, reporter special Spotmedia.ro, iar gala va fi prezentată de Teddy Păun, jurnalist şi moderator radio. Printre invitaţii celei de-a doua ediţii a Galei se numără Dragoş Vlad, preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaş, preşedintele comisiei IT&C din Camera Deputaţilor, Radu Puchiu, co-fondator H.appy Cities, Andrei Nicoară, expert e-guvernare şi fondator Anse Info, Andreea Paul, economist, Conf. Univ. Dr. în cadrul ASE, şi preşedinte INACO - Iniţiativa pentru Competitivitate, România, Alex Lăpuşan, CEO şi fondator Zitec, şi Edward Creţescu, General Manager Regista.

 

Participarea la Gala Regista 2023 este gratuită şi necesită înscrierea în prealabil pe site-ul spotmedia.ro sau Regista. Transmisiunea live va fi disponibilă pe fiecare dintre cele două platforme, dar şi pe paginile de Facebook Regista si Spotmedia. Participanţii care vor urmări online Gala Regista se vor putea înscrie în direct la o tombolă cu premii în valoare valoare totală de 1.000 de euro. Ulterior desemnării câştigătorilor, va avea loc şi un moment artistic live susţinut de Taraful Konstantin.

Nominalizaţii la şase din cele şapte categorii ale Galei Regista 2023 sunt:

1.         Instituţia cu cea mai bună prezenţă pe reţelele de socializare

  • Primăria comunei Sânmartin, Bihor
  • Primăria oraşului Balş, Olt
  • Primăria oraşului Năvodari, Constanţa
  • Spitalul Municipal Piatra Neamţ, Neamţ
  • Primăria comunei Cristian, Braşov

2.            Instituţia cu cea mai bună interacţiune digitală cu cetăţenii

  • Primăria oraşului Târgu Bujor, Galaţi
  • Primăria oraşului Năvodari, Constanţa
  • Primăria comunei Valea Lupului, Iaşi
  • Primăria comunei Sânpetru, Braşov
  • Primăria comunei Cristian, Braşov

3.            Cea mai digitalizată instituţie

  • Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti
  • Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, Neamţ
  • Institutul Naţional de Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiilor Măgurele, Ilfov
  • Spitalul Municipal Aiud, Alba
  • Administraţia Străzilor Bucureşti

4.            Cea mai digitalizată primărie de comună

  • Primăria comunei Valea Lupului, Iaşi
  • Primăria comunei Cristian, Braşov
  • Primăria comunei Sânpetru, Braşov
  • Primăria comunei Bârnova, Iaşi
  • Primăria comunei Tărtăşeşti, Dâmboviţa

5.            Cea mai digitalizată primărie de oraş

  • Primăria oraşului Târgu Bujor, Galaţi
  • Primăria oraşului Năvodari, Constanţa
  • Primăria oraşului Panciu, Vrancea
  • Primăria oraşului Tăuţii Măgherăuş, Maramureş
  • Primăria oraşului Breaza, Prahova

6.            Cea mai digitalizată instituţie de învăţământ

  • Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi Iaşi
  • Liceul Teoretic Grigore Moisil Timişoara
  • Liceul Teoretic Mircea Eliade Galaţi
  • Colegiul Tehnologic Economic Virgil Madgearu Iaşi
  • Colegiul Naţional Vasile Alecsandri Iaşi

Regista este o soluţie care se adresează atât instituţiilor publice, cât şi companiilor private din România care doresc să îşi digitalizeze procesele interne. Aplicaţia transformă procesele birocratice şi administrative, astfel încât angajaţi şi cetăţenii să poată beneficia de servicii online eficiente şi moderne.

Aplicaţia Regista este folosită de peste 1.000 de instituţii şi companii din toate judeţele României. Acestea folosesc cel puţin unul dintre modulele disponibile: registratură electronică, managementul documentelor, verificare stare solicitări, formulare electronice, sesizări online, programări online, plăţi online (taxe locale cu debit, taxe locale fără debit, amenzi, impozite), contul cetăţeanului sau Monitorul Oficial Local

Soluţiile Regista sunt dezvoltate de către Zitec, lider pe piaţa IT şi digital marketing în România. Compania este partener Microsoft Gold şi are certificările ISO 9001: 2015 şi ISO 27001:2017.

viewscnt

Din aceeași categorie