Rochii inspirate din anii ’50

Rochii inspirate din anii ’50

De la an la an, tendinţele în modă se schimbă, însă un lucru rămâne constant: trecutul este cea mai bună sursă de inspiraţie. Aşa că trendurile anilor 50 au revenit în forţă şi se bucură de mare succes. Reinterpretate subtil, rochiile rămân de bun gust şi voporoase. Corsetul dispare însă din garderobă, iar ţinutele sunt accesorizate de curele care de care mai diferite.

În anii 50, moda era un amestec între clasic şi inovaţie. Femeile de atunci adoptau stiluri noi, pline de eleganţă şi rafinament, purtând fuste lungi dar şi pantaloni scurţi. Moda acelor ani însemna talii strânse, iar bustul şi şoldurile erau bine accentuate.

Aceste aspecte, cunoscute acum în special graţie filmelor şi pozelor, sunt tot mai căutate. Una dintre cele mai marcante figuri alea anilor 50 este Audrey Hrpburn. Figura şi stilului ei inspiră designerii chiar şi astăzi.

Teodora îşi aminteşte cât de elegantă era bunica sa. Stilul pe care îl avea o inspiră şi pe ea acum. Nu i-a fost deloc greu să găsească o rochie de care să se îndrăgostească.

De pe aceste rochii, nu lipsesc imprimeurile puternice. Aceste ţinute, inspirate din moda anilor 50, sunt potrivite pentru orice moment al zilei.

Preţul unei astfel de rochii porneşte de la 450 de lei.

viewscnt

Din aceeași categorie