Sâmbătă, la Supernanny, o ediţie dedicată părinţilor care simt că au pierdut controlul în faţa propriilor copii

Sâmbătă, la Prima TV, de la ora 20.00, la Supernanny, părinţii vor afla cum să abordeze un copil încăpăţânat care are argumente şi răspunsuri la orice, o ediţie dedicată celor care simt că pierd controlul în faţa propriilor copii.

În această sâmbătă, la Supernanny, expertul în parenting Urania Cremene poposeşte în comuna tulceană Cerna, la o familie foarte interesantă: mama româncă, tatăl – italian, fost poliţist, iar copilul lor, Matteo (7 ani) – definiţia universală a încăpăţânării. Mai mult de-atât, ca un filosof în devenire, Matteo găseşte argumente pentru orice zid ridicat între el şi părinţii lui. Un zid din ce în ce mai înalt, mai ales că mama, Mărioara, l-ar vrea pe Matteo... să rămână copil, refuzând să accepte că acesta creşte, nevoile lui se schimbă, iar relaţia cu el trebuie repoziţionată.

După observarea rutinei din familia româno-italiană, Urania va găsi, ca de obicei, soluţii la problemele descoperite. De una dintre soluţii - aplicată, atenţie!, în stil Cristiano Ronaldo - va fi responsabil Luca, tatăl lui Matteo, familiarizat cu disciplina după o carieră de poliţist.

Cum se pot face „minuni”, în doar câteva zile, cu un băieţel ca Matteo? Ce trebuie să schimbe părinţii ai căror copii au replică oricând şi la orice? De ce este important să-i lăsăm pe cei mici să crească, în ritmul lor şi în armonie cu ritmul nostru? Răspunsurile vin sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 20:00, la Supernanny!

Părinţii care îşi doresc să trăiască experienţa Supernanny şi au nevoie de ajutor, se pot înscrie la casting, la numerele de telefon 0730 101 024 şi la adresa de e-mail supernanny@paprikastudios.eu

 

viewscnt

Din aceeași categorie