Sâmbătă, la Supernanny, părinţii pot afla cum să abordeze doi copii energici pentru care nu există reguli

Sâmbătă, la Prima TV, de la ora 20.00, la Supernanny, părinţii vor afla cum să abordeze doi copii energici pentru care nu există reguli. Sâmbătă, la Supernanny, părinţii vor învăţa cum poţi avea un copil cu care te înţelegi uşor. Ora de masă e presărată cu refuzuri şi ţipete, în loc să fie un moment de conectare în familie? Află cum poţi transforma un prânz din stres şi negocieri, într-un picnic relaxant, sâmbătă la Supernanny, la Prima TV.  

În această săptămână, Supernanny este chemată în Cartierul Francez din Bucureşti, să ajute o mamă din Republica Moldova şi un tată francez. Motivele? Prichindeii acestui cuplu - Manu (5 ani) şi Theo (2 ani şi 4 luni) -, imposibil de stăpânit câtă vreme rutina familiei pare străină de reguli şi, mai mult decât atât, părinţii nu ştiu să facă echipă în relaţia cu copiii.

În perioada de observare, expertul în parenting al emisiunii, Urania Cremene, constată că are de-a face cu un caz întâlnit frecvent în multe familii. Mama (Tatiana) şi tatăl (Nicolas), deşi au aceleaşi bune intenţii cu juniorii lor, nu sunt pe aceeaşi lungime de undă în privinţa mijloacelor prin care să-şi atingă scopul. Aşa stând lucrurile, sunt lesne de explicat mofturile, ţipetele, rezistenţa aproape continuă din partea lui Manu şi Theo, indiferent că este vorba despre masa în familie, programul de televizor ori pregătirile pentru o ieşire în aer liber.

Din fericire, Urania va găsi soluţii şi de această dată. Iar cea mai importantă dintre ele ţine de faptul că, pentru o relaţie normală cu copiii, părinţii trebuie să fie mereu la unison şi să nu cedeze atunci când cei mici sunt reticenţi la schimbările în bine. Urmăriţi sâmbătă, 24 aprilie, de la 20:00, un nou episod Supernanny - super-incitant şi plin de învăţăminte la Prima TV.
 

viewscnt

Din aceeași categorie