Sărbătorile de iarnă sunt la Prima TV

Sărbătorile de iarnă sunt la Prima TV

Sărbătorile vin la Prima TV cu filme de sărbătoare care vor aduce în casele românilor aerul specific de Crăciun şi Revelion. Actori celebri, filme blockbuster şi emisiuni speciale, toate acestea  vin la Prima TV,  de sărbători. Din 22 decembrie până în 3 ianuarie, Prima TV aşteaptă telespectatorii în faţa televizoarelor pentru a se bucura de nişte sărbători diferite de alţi ani. Prima TV te invită să evadezi prin lucruri simple: un zâmbet, o carte bună, un show original, un film de poveste, o ştire despre oamenii de lângă noi care au depăşit momente grele, o reţetă tradiţională, o stare a naţiei sau o cârcoteală autentică.

Filmele de sărbătoare din acest an sunt blockbustere ca Batman Forever, Something’s Gotta Give, Dirty Dancing, Fury, Training Day alături de filme cu poveşti de iarnă care vor aduce magia Crăciunului în casele telespectatorilor - Anul fără Moş Crăciun (Year Without Santa Claus), Un Crăciun regal (A Royal Christmas Bal), Croazieră de Crăciun (A Christmas Cruise), Jack Frost, Crăciun la Moşia Ashford (Coming Home for Christmas)  - precum şi animaţii care vor fi cu siguranţă pe placul copiilor şi nu numai:   Marea bulgăreală (Snowtime!) şi Marea bulgăreală2,Supercursa săniuţelor (Racetime!). Val Kilmer, Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Jack Nicholson, Michael Keaton, Jim Carrey, Diane Keaton sau Shia LaBeouf sunt actorii care aduc sărbătoarea în casele românilor.

Prima TV sărbătoreşte în continuare filmul românesc aşa cum se cuvine. Cei mai mari actori români ai tuturor timpurilor se reunesc odată cu sărbătorile de iarnă de la Prima TV care ţi-a pregătit un adevărat regal de filme româneşti pentru toate gusturile, iar printre titlurile propuse sunt: Veronica se întoarce, Pistruiatul, Liceeni Rock’N’Roll sau Moromeţii.

În aceste zile de sărbătoare, Darul cărţii vă invită să călătoriţi fără restricţii în lumi imaginare, să descoperiţi noi experienţe alături de diferite personalităţi care vor recomanda în fiecare zi o carte. Sebastian Zachmann, Radu Paraschivescu, Ioana Maria Moldovan, Anca Sigartău sunt doar câteva nume care recomandă nu numai cărţi ci şi cunoaşterea, evadarea, regăsirea pe care fiecare poveste o poate aduce telespectatorilor.

Cronica Cârcotaşilor, Selly Show şi Alege Reţeta Naţională te aşteaptă în faţa televizorului cu ediţii speciale, de sărbătoare. Fanii Cronicii Cârcotaşilor vor vedea cele mai bune momente din acest an precum şi bâlbe sau gafe ale vedetelor tv, o succintă recapitulare a celor mai bune momente care au ajuns, miercuri de miercuri, în emisiunea difuzată la Prima TV.

Selly Show vine sâmbătă, 26 decembrie, de la ora 20.00, cu o ediţie în care pot fi urmăriţi invitaţi speciali – cântăreaţa de muzică populară Vlăduţa Lupău, trapperul Azteca şi stand-up-erul Teo-, un spectacol fără reguli, cu atenţie pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitaţii, cât şi publicul. Pe 31 decembrie, de la aceeaşi oră, Selly îi aşteaptă pe telespectatori cu invitaţi surpriză şi cu dorinţa de a aduce un show revoluţionar care îşi propune să trezească interesul tuturor categoriilor de vârstă care, cu siguranţă, se vor regăsi în multe dintre temele prezentate în show.

Alege Reţeta Naţională, difuzată duminică 27 decembrie şi luni 28 decembrie, de la ora 20.00, îmbracă straie de sărbătoare şi dedică emisiunea de luni reţetelor tradiţionale pentru sărbători. Maestrul Horia Vîrlan va aduna trei câştigători de episod al acestui sezon şi, în premieră la Alege Reţeta Naţională, va găti, cot la cot cu ei, aperitive, feluri principale şi deserturi din zonele celor trei participanţi. Aflaţi pe teren neutru (la muzeul popular din Goleşti, Argeş) primul va găti moldoveanul Stelian Voina, asistat de Horia Vîrlan şi admirat de pe margine de Anca Banda din Bihor şi Edi Acsente din Sfântu Gheorghe. Apoi vine rândul lui Edi, iar în ultima parte, Anca. De această dată nu va exista un câştigător al episodului, dar în schimb sunt dezvăluite secrete culinare vechi, tradiţii interesante plus... voie bună, muzică, printre invitaţi fiind şi cântăreţul de muzică populară Valentin Sanfira. Toţi vor ura un LA MULŢI ANI! adresat privitorilor, la finalul călătoriei de 13 săptămâni prin România delicioasă.

Cele mai interesante momente ale anului 2020 vor veni în ediţii speciale ale Stării naţiei, emisiunea care seară de seară, de la ora 22.00, a folosit, de-a lungul anului, umorul pentru a-i informa pe telespectatori şi a încercat să combată stereotipurile şi să activeze spiritul civic în fiecare telespectator. Pe 22 decembrie, intr-o ediţie specială, emisiunea va cuprinde o galerie cu toţi politicienii, o expoziţie, un muzeu al figurilor de ...ţară, un muzeu al declaraţiilor făcute de aceştia întregul an. Iar pe 23 decembrie, Dragoş Pătraru i-a invitat pe oamenii pe care îi admiră şi care sunt reprezentativi pentru toate industriile să vorbească despre lectţiile învăţate în această pandemie, împreună ca umanitate, şi separat fiecare dintre ei. Astfel, Gică Popescu, Ivan Patzaichin, Selly, Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu de la Dăruieşte Viaţa, Byron, Ana Maria Brânză, Paula Selling şi Virgil Stănescu vin la Starea Naţiei să ne spună ce a însemnat acest an pentru ei.

În contextul actual, sărbătorile de iarnă aduc o poveste diferită de alţi ani, iar Prima Tv încurajează telespectatorii să descopere resursele pentru a rămâne optimist, puternic, deschis. Statement-ul Prima TV la acest moment de sărbătoare este caracterizat de simplitate şi de trăirea bucuriei lucrurilor care contează. Deşi suntem distanţaţi social, emoţional rămânem împreună iar vedele Prima TV vor veni către telespectatori cu o abordare onestă a zilelor de azi: Crede în tine!

***

Ne puteţi urmări pe www.primatv.ro

***

  Ne găsiţi şi pe Facebook la adresa:  www.facebook.com/PrimaTVRomania

***

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune(Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro )

viewscnt