Scandal între familia lui Petrică Mîţu Stoian şi impresarul acestuia

Scandal între familia lui Petrică Mîţu Stoian şi impresarul acestuia

Scandal între familia lui Petrică Mîţu Stoian şi impresarul acestuia. Acuzatii grave apar la orizont, Maria Tărchilă, sora acestuia, îl acuză pe impresar că i-a controlat viaţa şi averea.  

“I-a controlat viaţa, nu a avut o viaţă lui. Când era cu noi era descătuşat, când era cu ei, era stresat. Cu Petrică eram în relaţii normale, cu familia, nu. Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el. Nu aveam ce cauta la el acasă, era eliminată mai multă lume. Cum era eliminată şi Niculina. Nu voia să fim în preajma lui. Nu era lăsat să vină la întâlnire, venea pe furiş. Când suna la telefon auzeam cum ţipă la el şi îl întreabă ce caută să ne vadă. Petrică a fost un artist minunat, dar nu ştim ce a fost dincolo de asta. Au trăit pe spatele lui, a muncit el şi au trăit toţi pe spatele lui”, i-a spus Maria Tărchilă lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP

Potrivit supoziţiilor surorii lui, Petrică Mîţu Stoian nu ar fi avut nimic pe numele lui şi totul este pe numele familiei la care locuia, cea a impresarului. “Am vorbit cu domnul Gujman, am zis că îl lăsăm 40 de zile să se odihnească în linişte şi apoi mai vorbim. Avem martori care vorbesc alte lucruri: că a fost forţat. Nu ştiu exact, dar verificăm. S-au mirat şi avocaţii, au zis că este o speţă dificilă.”

Relaţia cu rudele de sânge a fost una controlată de impresarul lui Petrică, zic rudele. “Deocamdată, am deschis succesiunea şi a rămas setată pentru ianuarie întâlnirea la doamna notar. Unii spun că nu va fi nimic, alţii spun că e o avere. Noi nu urmărim averea nimănui, nici a lui Petrică, dacă va fi ceva, o să ii facem lui pomenile Şi casa, nu ştiu exact a cui este. Casa din Craiova nu era a lui Petrică şi se pare că nici casa de la ţară nu era a lui. Se pare că aceea casă este pusă pe o firmă. Nu este nimic clar momentan. Actionară din firma este familia la care Petrică a stat, noi nu am găsit acte care să dovedească cum a stat. Domnul Gujman deţine tot ceea ce are Petrică Mitu Stoian, se pare. Insa nu suntem siguri aşa că aşteptăm să verifice notarul” a mai spus sora artistului la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie