Schimb de mame între Huşi şi Bucureşti la Prima TV

Duminică, 11 aprilie, de la ora 20.00, la Prima TV, în emisiunea Schimb de mame, cele două mame care fac schimb de locuri sunt Petronela Nistor (29 de ani) din Bucureşti şi Mariana Chiparcă (32 de ani) din Huşi, judeţul Vaslui.

Petronela este căsătorită cu Daniel, dar nu are niciun copil împreună cu el. Are în schimb, două fetiţe minunate, pe Carla şi pe Bela, de 9, respectiv 11 ani. Mariana şi Vali, soţul ei, au împreună doi copii, un băieţel şi o fetiţă, pe nume Kevin şi Bety.

Mariana, din Huşi, ajunge în Bucureşti şi vede că lucrurile nu stau aici la fel de bine ca la ea acasă. Ea are în Moldova o casă ca o farmacie, şi aşa ar vrea să fie şi aici. Pe de altă parte, ea este cucerită de cele două fetiţe de aici, aşa că nu are o problemă: pentru ele va fi numai lapte şi miere, pentru tată numai fiere!!

În Huşi, Petronela este cucerită de ce găseşte, dar asta nu este neapărat bine. Ea conştientizează diferenţele dintre cele două familii şi comparaţia nu este în favoarea ei. Aşa că Petronela trece de la o stare la alta, de la veselie la cele mai amare lacrimi, în ciuda tatălui de aici, care tot încearcă să o împace.

Urmăriţi Schimb de mame duminică, 11 aprilie, de la ora 20.00. Noul sezon al emisiunii vă pregăteşte încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reuşesc sau nu, puteţi afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Prima TV!
 

viewscnt

Din aceeași categorie