Şerban Huidu vine la Poezie şi delicateţuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, la Prima TV

Cunoscutul cârcotaş, Şerban Huidu vine duminică la Cetate, unde Mircea Dinescu va găti şi povesti cu acesta. Ce au gătit cei doi? Grătar. Pentru că atât Mircea Dinescu cât şi Şerban Huidu sunt mari amatori de grătare aşa că s-au pus pe gătit nişte frigărui bune de te lingi pe degete. Şi astfel timpul a trecut mai uşor şi din vorbă în vorbă, Mircea Dinescu a aflat că pe unul dintre băieţii lui Şerban Huidu îl cheamă Mircea, pentru că Şerban este un mare fan al poetului, că acesta participă la un club de carte şi s-au depănat amintiri din tinereţea celebrului cârcotaş.

Toate acestea în sunetul muzicii tarafului Bucureşti care i-au încântat pe ambii. Şerban Huidu este cel care a dat nastere brandului Cronica Cârcotaşilor, care pe 14 aprilie împlineşte 21 de ani de existenţă, fiind cea mai longevivă emisiune de satiră din România.

Duminică, 11 aprilie, Mircea Dinescu aşteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicateţurile nu vor fi numai din cele culinare.

viewscnt

Din aceeași categorie