Serialul Doar pentru iubire, de luni până vineri, ora 17:00, la Prima TV

Serialul italian „Doar pentru iubire”, ce va avea premiera luni, 1 august, la Prima TV, spune povestea de dragoste nemărginită dintre Elena şi Pietro, cea a lui Giordano pentru Elena, care nu a dispărut niciodată şi dragostea pentru un fiu crezut decedat.

Elena şi Pietro formează un cuplu fericit, au două fiice frumoase, o vilă elegantă la marginea oraşului şi un country club deţinut de familie. Dar când Pietro este răpit brusc, Elena retrăieşte un coşmar de acum 20 ani, moment în care a fostă răpită. În timp ce era ţinută captivă, a pierdut copilul pe care-l purta.

Responsabil cu investigaţia răpirii lui Pietro este inspectorul Giordano Testa, acelaşi bărbat care a salvat-o pe Elena de răpitorii ei şi a ajuns să se îndrăgostească nebuneşte de ea. Dar se pare că şi el ascunde şi ceva.

Ce a fost în spatele răpirii Elenei? Şi cum a fost implicat Pietro? Răpirea a fost mult mai mult decât o simplă răscumpărare, iar acum că roţile adevărului au fost puse în mişcare, se vor dovedi greu de oprit, mai ales când lucrurile se complică.

Printre toate secretele, minciunile şi iubirile trecute, fiecare personaj din această poveste palpitantă şi captivantă ascunde un secret care îi face să-i mintă pe cei mai apropiaţi.

Câte traume şi câte secrete poate învinge iubirea adevărată? În ce măsură un bărbat şi o femeie pot să se îndepărteze unul de celălalt, să devină străini şi apoi duşmani doar pentru a-şi uni forţele într-o luptă pentru a-şi salva familia? Telespectatorii vor afla urmărind noul serial italian„Doar pentru iubire”, ce va fi difuzat din 1 august, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie