Simona Florescu: “Dichi ne apare în vis şi ne cere diverse lucruri”

Simona Florescu: “Dichi ne apare în vis şi ne cere diverse lucruri”

Au trecut 5 luni de la dispariţia marelui actor Ion Dichiseanu iar familia acestuia trăieşte ca şi cum el ar fi încă lângă ei. În exclusivitate în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Simona Florescu, fosta soţie a marelui actor, a povestit cum este viaţa fără…Dichi. “Chiar şi azi noapte l-am visat. Cel mai mult Ioana îl visează. Cere tot felul de lucruri, Ioanei i-a cerut lucruri în vis şi ea a cumpărat si a dat de pomană. Se interesează de ce se întâmplă în casă. Şi Anastasia l-a visat, el îi aşeza jucăriile de fiecare dată. Noi ne gândim că el e acolo, undeva, ne veghează şi este un ax al vieţii noastre. Nu este uşor, dar încercăm să ne ocupăm timpul cu diverse activităţi ca să trecem mai uşor peste situaţiile vieţii noastre”, a mărturisit Simona la Exclusiv VIP.

Întreaga familie îi păstrează memoria vie marelui actor şi simte prezenţa lui continuă.”El este cu noi, iar noi facem planuri pentru el. Şi-ar fi dorit să mai joace într-un film, să scoată un album. Noi continuăm planurile lui ca şi cum ar fi aici. Ioana pregăteşte o carte, o voi lasă pe ea să povestesca. Stau foarte mult la poveşti cu Ioana şi Adrian, ne uităm la filme, ne uităm pe casete. Ne aducem aminte de toate traznaile pe care le făcea Dichi”, povesteşte Simona.

Şi, pentru că în această luna Ion Dichiseanu şi-ar fi sărbătorit ziua de nastere, Simona Florescu este tristă. Pandemia i-a dat planurile peste cap. “Pe 20 octombrie ar fi fost ziua lui Dichi. Era obişnuit la noi să avem casa plină de musafiri sau mergeam la restaurant.  Am fi vrut şi acum să mergem la un restaurant, din păcate restricţiile nu ne dau voie, Şi nu numai restricţiile, dar şi temerile noastre”, a povestit Simona la Exclusiv VIP, emisiunea difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 16.00.

viewscnt

Din aceeași categorie