Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vândut în proporţie de 50%

Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vândut în proporţie de 50%

Celebrul spectacol de dans irlandez, Lord of the Dance revine la Bucureşti pe 21 mai 2024, cu un nou concept - „Lifetime of Standing Ovations”.

Inspiraţia pentru noul concept vine de la publicul însuşi. Deşi este un spectacol cu ​​o istorie de peste 25 de ani, graţie creativităţii, magiei pe care dansatorii o creează pe scenă şi scenografiei mereu inedite, spectatorii nu au încetat să îşi dorească să se bucure de o astfel de experienţă an de an. Astfel, se poate spune că Lord of the Dance va rămâne pe viaţă în atenţia şi aplauzele publicului. Spectacolul vibrant şi energic, cu povestea sa exprimată prin dans, coregrafie fantastică şi muzică specială, a uimit publicul din întreaga lume.

După succesul ediţiei aniversare de la Bucureşti, LORD OF THE DANCE revine pe scena Sălii Palatului, pe 21 mai 2024, cu spectacolul de excepţie „Lifetime of Standing Ovations”.

De la primul spectacol în urmă cu peste 25 de ani, Michael Flatley şi Lord of The Dance au devenit sinonime în ochii publicului, fiind văzute ca branduri reper. Cu milioane de fani din întreaga lume, fondatorul proiectului LOTD, Michael Flatley, este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut atins prin performanţele sale extraordinare de-a lungul carierei sale.

Noul show "Lifetime of Standing Ovations" se anunţă a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate şi a unor coregrafii unicat. Pe lângă coregrafii şi costume noi, dar şi cele mai actuale tehnologii ce produc efecte vizuale magnifice, show-ul produs în regia lui Michael Flatley şi acompaniat de compoziţiile lui Gerard Fahy este, cu siguranţă, un spectacol de neratat.

Biletele pentru spectacolul "Lifetime of standing ovations" din 21 mai 2024 de la Sala Palatului încep de la 99 lei şi până la 599 lei, în funcţie de categoria de loc, şi pot fi achiziţionate pe iabilet.ro. Categoria de bilete VIP este aproape epuizată. La preţurile biletelor se adaugă comisionul pentru emiterea biletelor.

Vestea bună este că spectacolul va avea reprezentanţii şi în alte doua oraşe din ţară, astfel că cei care nu pot ajunge la Bucureşti, mai au şansa de a se bucura de show la Braşov, pe 22 mai, sau la Oradea, pe 23 mai.

 

viewscnt

Din aceeași categorie