Starea Naţiei de vacanţă cu Ştefania Cîrcu

Din 1 august, Ştefania Cîrcu revine la Prima TV în calitate de prezentatoare a ediţiei de vară a emisiunii „Starea naţiei”. De la 22.00, de luni până joi, aceasta îi ţine locul lui Dragoş Pătraru cât timp este în vacanţă. 

Ştefania Cîrcu a acceptat cu bucurie şi entuziasm să preia, şi în acest sezon, cârma emisiunii. “A fost o reconfirmare şi mi-a dat încredere că sunt pe drumul cel bun. Provocările care vin la pachet sunt mari. Starea Naţiei şi Dragoş Pătraru sunt deja un etalon aşa că presiunea e destul de mare. Nu mă sperie aceste provocări, ba chiar îmi dau avânt să muncesc şi să demonstrez că locul meu e în echipa Starea Naţiei. Este debutul meu în televiziune şi sunt foarte recunoscătoare că pot să îmi fac meseria într-un mediu fertil şi că particip la crearea unui produs de calitate”, spune Ştefania Cîrcu.

Ediţia de vară va fi una în asentiment cu sezonul estival: “Încercăm o variantă mai relaxată, de vară, ca să nu sughită politicienii noştri tot concediul. Sunt şi ei obosiţi, trebuie să se odihnească,  aşa că o să ne axăm mai mult pe partea socială a naţiei”, completează Ştefania Cîrcu.

Dragoş Pătraru a plecat în vacanţă, dar lasă pe mâini bune telespectatorii Prima TV. “Vom fi cu toţii acolo, desigur, aceeaşi echipă, dar Ştefania va fi cea care va aduce veştile seară de seară. De fapt, nu vor fi toate ele, pentru că tonul emisiunii va fi unul de vacanţă, scopul principal fiind în luna asta acela de a le mai îndulci amarul oamenilor pe vremurile şi pe căldurile astea”, spune Dragoş Pătraru. De ce Ştefania? “Pentru că are cam tot ce le lipseşte multora dintre tinerii de azi: e foarte serioasă, are o etică a muncii pe care o mai întâlneşti rar azi, e smart şi funny, cum se zice acum, ştie bine ce se întâmplă în lume, cum funcţionează o societate, se ghidează în viaţă după nişte valori sănătoase, ştie să transmită chiar mult mai bine decât mine. Sigur, e femeie, iar asta e o problema într-o societate ca a noastră, în care rolul femeii este să nu aibă celulita la plajă. Noi am ajuns cu lumea în punctul ăsta nasol în care ne aflăm pentru că am ascultat de tot felul de bărbaţi idioţi”, mai spune Pătraru.

Ştefania Cîrcu se simte în elementul ei pe platoul de filmare al emisiunii „Starea naţiei” şi aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu telespectatorii Prima TV. Despre starea naţiei în adevăratul sens al cuvântului, în prezent,  Ştefania Cîrcu spune că: “Fără să fie rău, nu e bine. Am speranţa totuşi că lucrurile vor evolua spre mai bine”.

Începând cu 1 august, Ştefania Cîrcu va prezenţa de luni până joi, de la ora 22:00, emisiunea “Starea Naţiei de la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie