Starea Naţiei revine la Prima TV

Starea Naţiei revine la Prima TV

Dragoş Pătraru revine, din 11 ianuarie, cu Starea naţiei. Emisiunea este difuzată la Prima TV, de la ora 22.00, de luni până joi şi în fiecare duminică, de la ora 08.00 cu un Best of.

Starea naţiei revine cu aceleaşi comentarii acide ale evenimentelor zilei, în prezentarea lui Dragoş Pătraru, realizatorii folosind uneltele umorului pentru a sancţiona derapajele politicienilor şi abuzul de putere din partea instituţiilor. Revin şi rubricile binecunoscute: scenetele în care apar actriţa Ştefania Cîrcu şi omul bun la toate de la Starea naţiei, Marius Ene, Vax populi cu Răzvan Anghelescu care pune în continuare o oglindă în faţa noastră, a tuturor, ca să ne vedem aşa cum suntem de fapt şi Ceasul bun, rubrică prin intermediul căreia telespectatorii emisiunii au reuşit să ajute zeci de familii cu probleme şi să sprijine cu tablete sute de copii, oferindu-le astfel acces la şcoala online.

Emisiunea Starea naţiei se simte bine la Prima TV. A doua jumătate a celui de-al treilea an începe de luni, 11 ianuarie, de la ora 22.00, în formatul cunoscut, dar se pregătesc schimbări importante, care urmează să se întâmple de la începutul lunii februarie. Astfel, emisiunea îşi va exinde durata, dar şi spaţiul de filmare. Va acoperi încă o jumătate de oră de emisie şi va închide ziua cu un invitat. De asemenea, se lucrează zi şi noapte la noul platou de emisie, o investiţie importantă, care va schimba cu totul faţa emisiunii.

Dragoş Pătraru spune că abia aşteaptă să termine amenajările la noul platou: ”Schimbarea asta era programată în vară, nu mai eram deloc mulţumiţi de spaţiul actual, care ne impunea limite serioase pentru ceea ce voiam noi să facem. Locul era prea mic. Doar că pandemia ne-a încurcat serios. Însă ne-am organizat. Am reuşit să achiziţionăm echipamente de peste 100.000 de euro şi am folosit acest timp pentru a căuta cel mai bun spaţiu pentru nevoile noastre. L-am găsit abia pe 4 ianuarie, pe 5 am semnat contractul, iar pe 6 deja se lucra la antifonarea halei în care va avea loc emisiunea începând din luna februarie. Se va lucra non-stop până când vom fi gata. Lucrăm acolo cu cei mai buni oameni, care au sărit îmediat să ne ajute, iar pentru asta le mulţumim. Investiţia e enormă pentru noi, dar avem în cei de la Prima TV parteneri de încredere, pe care ne putem baza, astfel încât împreună să reuşim să le oferim telespectatorilor produsele de calitate pe care le merită.”

viewscnt

Din aceeași categorie