Supernanny în acţiune într-o ediţie dedicată părinţilor care vor să regleze relaţia între fraţi

Sâmbătă, la Prima TV, de la ora 20.00, Supernanny se va afla în acţiune  părinţii vor afla cum să abordeze o relaţie între doi fraţi. 

Doi părinţi tineri şi dedicaţi, doi copii simpatici şi plini de energie - unul de 5 ani, celălalt de doar 11 luni -, dar şi multe probleme. Aceasta este ipoteza de lucru la ediţia de sâmbătă, 10 aprilie, la Prima TV. Părinţii Alis şi Florin îi cer ajutorul Uraniei Cremene pentru a găsi drumul corect în relaţia cu Damian - juniorul lor cel mare, un băieţel aflat la vârsta la care vrea să exploreze. Iar explorarea lui înseamnă şi mofturi, şi nevoia de a recăpăta cât mai mult din atenţia părinţilor ocupaţi mai mult cu cel mic, dar şi frăţia cu telefonul mobil şi cu dulciurile. ”Chiar nu mai ştim ce să facem. Simţim că am pierdut lucrurile de sub control”, mărturisesc părinţii lui Damian.

Din fericire, vizita Uraniei la această familiei va aduce, în câteva zile, mult dorita schimbare. care sunt soluţiile ce le vor fi predate părinţilor de această dată? Cum va privi Damian noile reguli privind telefonul mobil, dulciurile şi relaţia lui cu frăţiorul mai mic? Unde greşeau Alis şi Florin şi ce le va fi lor cel mai dificil? Toate răspunsurile vor veni sâmbătă, de la ora 20:00, într-un nou episod care poate fi considerat lecţie pentru multe alte familii aflate în aceeaşi situaţie.

Părinţii care îşi doresc să trăiască experienţa Supernanny şi au nevoie de ajutor, se pot înscrie la casting, la numerele de telefon 0730 101 024 şi la adresa de e-mail supernanny@paprikastudios.eu    
 

viewscnt

Din aceeași categorie