Un nou sezon al emisiunii Sănătate cu stil

În fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, la Prima TV revine Sănătate cu stil, o emisiune pentru toţi cei care îşi doresc să îşi cultive un stil de viaţă sănătos.

Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii, aduce în prim-plan profesionişti din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli şi afecţiuni, la esteticieni care prezintă tehnologii revoluţionare, nutriţionişti, precum şi specialişti din industria beauty, traineri, psihologi etc. Lipsa activităţii fizice, stresul cotidian şi alimentaţia nesănătoasă sunt principalele cauze de îmbolnăvire în ţara noastră. Iar în lipsa educaţiei pentru sănătate, obiceiurile proaste se transmit de la o generaţie la alta. În noul sezon al emisiunii telespectatorii vor afla cum beneficiile sportului ne pot schimba viaţa. Luciana Indre spune: „Cei care aleg mişcarea vor fi inspiraţie şi îi vor ajuta şi pe alţii să aleagă calea corectă pentru minte şi corp. Noi, punem preţ pe sănătate, ei au preţul succesului iar sportul este medalia de aur a sănătăţii. Cei care aleg să trăiască sănătos vor urca în noul sezon pe podiumul emisiunii Sănătate cu stil.”

În prima emisiune a noului sezon, entorsele, rupturile de menisc sau de ligamente sunt cele mai frecvente afecţiuni pentru care ajungem la medicul ortoped. Ce opţiuni de tratament există aflăm dintr-un nou sezon Sănătate cu stil. Gazda emisiunii, Luciana Indre, ne spune şi în ce constă şi cum acţionează masajul limfatic, iar dacă mai aveţi câteva zile de concediu rămase, nu ar strica să vă pregătiţi organismul pentru sezonul rece printr-o cură cu apele minerale de la Băile Govora. Un nou sezon Sănătate cu stil începe sâmbătă, de la ora 11.00, la Prima TV.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, cu un portofoliu care cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST), 6 site-uri (looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.roprofit.roprimatv.rofocusprimatv.ro şi servuscluj.ro ) şi platforma online PrimaPlay.ro.
 

viewscnt

Din aceeași categorie