Un român a inventat pizza cu foiţă de aur

Un român a inventat pizza cu foiţă de aur

Un bucătar român face senzaţie în Italia! A inventat şi brevetat impreuna cu fiul sau o pizza. Si nu una oarecare, ci una de lux, ornată cu aur comestibil. Cei interesati sa experimenteze sau …să îşi impresioneze iubita trebuie sa scoata din buzunar aproape 100 de euro.

Robert Nedea este din Bucureşti şi în urmă cu 30 de ani a plecat în Italia. Acum are un restaurant-pizzerie la Jesolo, în apropiere de Veneţia. Acolo a reuşit să transforme reţeta clasică de pizza într-un produs exclusivist. I-a adăugat AUR comestibil!

Pentru o Pizza Mimi Regina d’Oro de 24 Kt” clientii trebuie să scoată din buzunar 99 de euro. Robert si Alexandru s-a gandit ca daca restaurantele din Dubai servesc friptură stropită cu aur pentru o mie de dolari, acelasi lucru l-ar putea face şi ei in pizeeria sa.

Pizza de lux conţine mozzarella, sos de roşii, 200 de grame de burrata de bivoliţă, busuioc, fâşii de aur, 100% comestibile, si multe alte ingrediente secrete stiute doar de ei. Multi dintre clientii care o comandă cer de obicei şi o sticlă de şampanie. Ca extravaganta să meargă pana la capăt.

Pizza Mimi Regina d’Oro este servita pe melodia ‘’We Are the Champions’’, iar dacă cei care au comandat acceptă, este anunţat întregul local. Romanul nostru nu vrea sa se opreasca aici si spune ca va inventa in perioada urmatoare si alte produse speciale.

viewscnt

Din aceeași categorie