Un schimb de mame care nu trebuie ratat! Copiii declară “război” mamei de schimb

Schimb de mame este unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din România cu multe participante la activ care şi-au dorit să trăiască experienţa acestui show şi s-au înscris în competiţie.

Duminica aceasta, la Prima TV, de la ora 20.00, familia Azamfirei, din Borleşti, judeţul Neamţ, face schimb de mame cu familia Dan, din Şomcuta Mare, judeţul Maramureş. Din Şomcuta Mare, Claudia şi băiatul ei, Denis, au mai participat la Schimb de mame. Denis are examenul de bacalaureat anul acesta, ceea ce înseamnă că este destul de mare să se descurce singur. Aşa că atunci când Nina, din Neamţ, ajunge la el acasă, ei devin imediat prieteni, muncesc împreună, se distrează împreună, dansează împreună şi se fotografiază împreună.

Fabulosul emisiunii vine însă de la Borleşti, unde Claudia găseşte doi băieţi, Dumi şi Cosmin, de 9, respectiv 6 ani. Cei doi refuză pur şi simplu să mănânce altceva decât cartofi şi paste, dar asta nu ar fi nimic dacă ei nu ar fi extraordinar de simpatici declarând război mamei de schimb. Au mereu răspuns la orice spune mama de schimb şi reuşesc, într-o săptămână, să îi scoată păr  alb acesteia.

Nu trebuie ratată o aşa emisiune, niciodată. Aflaţi mai multe, duminică, la Schimb de mame, la Prima TV

viewscnt

Din aceeași categorie