Vacanţă la rulotă

Vacanţă la rulotă

Vacanţa cu rulota sau autorulota este un stil de viaţă pentru cei care nu vor să depindă de nimeni şi de nimic. Dacă la hotel plăteşti pentru cazare şi servicii, pentru casa ta pe roţi tu faci totul singur la nivel variabil de confort, de la una la cinci stele, în funcţie de posibilităţi. Turiştii nomazi susţin că modul lor de a-şi petrece vacanţele este mai ieftin, dar spun asta după ce scad investiţiile, care se amortizează în timp.

Vacanta cu autorulota sau rulota iti poate aduce momente traite frumos in peisajele pitoresti de la munte, alaturi de familie, prieteni sau vecinii de pajiste. În zona Plaiul Foii, nomazii turismului găsesc exact ce-şi doresc.

Vacanţa cu autorulota sau rulota are avantajele şi dezavantajele ei. Investiţia iniţială poate fi mai scumpă, dar apoi costurile se amortizează în timp.

Rulotele sau autorulotele sunt echipate cu tot ce ii trebuie unui turist nomad, care prefera sa stea in natura, decat la hotel. Pe langa pat si mobilier, unele sunt dotate şi cu bucătărie. Cand nu se face focul, se foloseste aragazul pentru gatit.

In camping se leaga prietenii, se invita vecinii la cina, se joaca table sau sah, se canta la foc de tabara. Acest fel de viata ofera avantajul sudarii relatiilor de familie, spun turistii nomazi. Şi… mai spun ei, nu ai stresul orelor fixe, nu depinzi de orarul zborurilor, de imbarcari, vouchere de cazare, rezervari. E important sa nu te intorci din vacanta mai stresat decat ai plecat!

viewscnt

Din aceeași categorie