Vino la casting! Horia Vîrlan caută români care ştiu să gătească tradiţional!

Vino la casting! Horia Vîrlan caută români care ştiu să gătească tradiţional!

Ţară, ţară, căutăm români care ştiu să gătească tradiţional! Horia Vîrlan pregăteşte o nouă emisiune concurs la Prima TV şi caută persoane care gătesc româneşte. Înscrie-te la telefon 0730.101.021 sau scrie un mail la casting@paprikastudios.eu.

Celebrul bucătar va bate ţara în lung şi-n lat pentru a găsi cea mai buna reţetă naţională. Ştii să găteşti poale-n brâu, borş de găină? Te lauzi cu pârjoalele tale sau cu prazul tău cu măsline? Horia Vîrlan te aşteaptă să dovedeşti că ai reţeta cea mai bună şi o poţi găti.

“Vreau să descopăr cea mai gustoasă reţetă românească. Fie că este din Banat, Transilvania, Dobrogea sau Moldova aştept toate gospodinele sau de ce nu, toţi gospodarii care ştiu să gătească tradiţional, să participe la casting. Eu voi veni la ei să le gust preparatele şi să alegem împreună reţeta naţională” spune Horia Vîrlan.

Găteşti reţete lăsate din moşi strămoşi? Pregăteşti mâncarea ca bunica ta? Eşti aşteptat la casting pentru noua emisiune concurs de la Prima TV. Înscrie-te la telefon 0730.101.021 sau scrie un mail la casting@paprikastudios.eu.

viewscnt

Din aceeași categorie