“VIP! DAR CINE?” Concurs Prima TV: Află cine e în spatele imaginii şi câştigi premii de neratat la Exclusiv VIP!

“VIP! DAR CINE?” Concurs Prima TV: Află cine e în spatele imaginii şi câştigi premii de neratat la Exclusiv VIP!

Primăvara vine cu premii unul şi unul la Prima TV. Telespectatorii se pot înscrie în perioada 30 martie – 22 aprilie 2022 la concursul “VIP! DAR CINE?” Un răspuns rapid şi correct înseamnă un premiu câştigat. Concursul se desfăşoară pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/exclusivvipcristibrancu/. Zilnic, Prima TV pune la bătaie premii constând în obiecte electrocasnice sau electronice (tablete, telefoane, maşini de făcut pâine, fiare de călcat etc.)  Concursul se desfăşoară zilnic, de la ora 15:00 la ora 18:00, în cadrul emisiunii “Exclusiv VIP”.

Telespectatorii se pot înscrie în una dintre cele trei etape, câte una pe oră, astfel: în prima etapă (între orele 15:00 – 16:00) se va prezenta o fotografie din tinereţe a vedetei participante, exclusiv pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/exclusivvipcristibrancu, fotografia va fi blurată şi se vor da trei indicii, constând în cuvinte cheie care să ajute perticipantii la concurs să identifice vedeta; în a două etapă (între orele 16:00 – 17:00) se va prezenţa aceeaşi fotografie, exclusiv pe pagină de Facebook, mai puţin blurată şi se vor oferi alte trei indicii ajutătoare; în a treia etapă (între orele 17:00 – 18:00) se va prezenta aceeaşi fotografie, exclusiv pe pagina de Facebook a emisiunii, mai fin blurată şi se vor oferi alte trei indicii ajutătoare. La final, Cristi Brancu va arăta poza iniţială vs. cele trei variante şi va anunţa câştigătorul atât în cadrul emisiunii cât şi pe pagina de Facebook. Toţi participanţii la concurs trebuie să  trimită răspunsul lor pe pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/exclusivvipcristibrancu. Va fi desemnat câştigător primul participant care a trimis răspunsul corect, respectiv participantul care a identificat vedeta din poza blurată.

Dacă în timpul de desfăşurare a concursului pe fiecare etapă de concurs telespectatorii nu vor face identificarea corectă a vedetei, premiile nu vor fi câştigate şi vor fi reportate.

Participanţii se pot înscrie o singură dată în Concurs pentru fiecare etapă a concursului şi pentru fiecare emisiune difuzată. 

Regulamentul integral al campaniei, AICI.

viewscnt

Din aceeași categorie