La Prima TV începe un nou sezon Cronica Cârcotaşilor

La Prima TV începe un nou sezon Cronica Cârcotaşilor

Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş aşteaptă să ajungă din nou în casele fanilor Cronicii Cârcotaşilor de miercuri, 28 februarie, de la ora 20.30, odată cu un nou sezon. Cârcotaşii pregătesc telespectatorilor o serie de bâlbe care au fost în spaţiul media din ultimul timp. Vom mai afla cum stau românii la capitolul cultură generală prin rubrica “Vocea Poporului”, realizată de Alexa Niculae, Top Ruşinică face clasamentul binecunoscut al gafelor din televiziuni şi binenţeles revine cel mai monden personaj, Dezbrăcatu’.

În această primăvară, emisiunea Cronica Cârcotaşilor împlineşte 18 ani de la difuzarea primei ediţii, iar echipa promite un sezon fabulos. Codruţ Kegheş ne asigură că este pus pe fapte mari, numai să scoată zâmbete telespectatorilor în timp ce cârcotaşul Şerban Huidu nu credea vreodată că o să ajungă la sezonul 37. Cârcotaşii au început noul sezon cu un protest pamflet în Piaţa Victoriei unde au scandat minute în şir C.N.A să vină să vă ia şi Emisa! Emisia!

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 37 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu un nou sezon, din 28 februarie, în fiecare miercuri de la ora 20:30, la Prima TV.

***

Cele mai bune momente ale emisiunii pot fi urmărite pe www.Carcotasii.ro

viewscnt

Din aceeași categorie