FoodPro Preloader

La Prima TV începe un nou sezon Cronica Cârcotașilor

 

Şerban Huidu, Ioana Petric și Codruţ Kegheş așteaptă să ajungă din nou în casele fanilor Cronicii Cârcotaşilor de miercuri, 28 februarie, de la ora 20.30, odată cu un nou sezon. Cârcotașii pregătesc telespectatorilor o serie de bâlbe care au fost în spațiul media din ultimul timp. Vom mai afla cum stau românii la capitolul cultură generală prin rubrica “Vocea Poporului”, realizată de Alexa Niculae, Top Rușinică face clasamentul binecunoscut al gafelor din televiziuni și binențeles revine cel mai monden personaj, Dezbrăcatu’.

În această primăvară, emisiunea Cronica Cârcotașilor împlineşte 18 ani de la difuzarea primei ediţii, iar echipa promite un sezon fabulos. Codruț Kegheș ne asigură că este pus pe fapte mari, numai să scoată zâmbete telespectatorilor în timp ce cârcotașul Șerban Huidu nu credea vreodată că o să ajungă la sezonul 37. Cârcotașii au început noul sezon cu un protest pamflet în Piața Victoriei unde au scandat minute în șir C.N.A să vină să vă ia și Emisa! Emisia!

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 37 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu un nou sezon, din 28 februarie, în fiecare miercuri de la ora 20:30, la Prima TV.

***

Cele mai bune momente ale emisiunii pot fi urmărite pe www.Carcotasii.ro

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU