Livia Graur apariţie specială în serialul Trăsniţii

Livia Graur apariţie specială în serialul Trăsniţii

Marţi, 19 noiembrie şi miercuri, 20 noiembrie, în sitcomul Trăsniţii, difuzat la Prima TV de luni până joi, de la ora 19.30, invitat special va fi Livia Graur. Prezentatoarea jurnalului Focus îşi va juca propriul rol în două episoade ale Trăsniţilor.

Despre această experienţă Livia Graur spune că: “Pentru mine, participarea la filmările serialului Trăsniţii a fost o experienţă extrem de plăcută, pe care o aşteptam de ceva vreme. Dintotdeauna m-a atras zona actoriei, am şi cochetat la un moment dat cu asta când eram mai mică, însă din cauza unui accident de maşină am fost nevoită să întrerup filmările, şi apoi drumul meu în viaţă a luat o altă direcţie. Cel mai mult m-a bucurat feedback-ul extrem de bun pe care l-am primit de la actori, dar şi de la echipa de producţie. Aşa că abia aştept să văd cum a ieşit!.”

În cele două episoade speciale, candidatul trăsnit la preşedinţia României, déjà “celebrul” primar Pupăză – interpretat de Grig Chiroiu, vine în faţa telespectatorilor ştirilor Focus pentru a-şi prezenta platforma şi de a atrage cât mai mulţi alegători de partea sa. Vedeţi ce reuşeşte Pupăză şi mai ales ce se va întâmpla odată cu prezenţa lui la ştiri, urmărind episodul de marţi, 19 noiembrie, şi miercuri, 20 noiembire, începând cu orele 19.30.

viewscnt

Din aceeași categorie