FoodPro Preloader

Luni, 6 noiembrie, in emisiunea Mama mea gătește mai bine vin cele mai vârstnice concurente. Au împreună 150 de ani.

Luni, 6 noiembrie, de la ora 19.30, veți face cunoștință cu cele mai vârstnice concurente de până acum ale show-ului culinar Mama mea gătește mai bine. Silvia Ecaterina Dumitrana (Silvica), în vârstă de 66 de ani, va veni în cadrul emisiunii cu mama Andaluza Cioc, care are nu mai puțin de 84 de ani. Astfel, împreună au 150 de ani.

Doamna Andaluza, o fire vulcanică și foarte vorbăreață, i-a transmis fiicei sale pasiunea pentru bucătărie iar cum aceasta preferă mâncărurile bio, acum ea o învață pe mama ei preparate noi. Cele două susțin că între ele este o relație de prietenie, și nu una de mama-fiică. “Mereu îi spun mamei pe nume. Suntem foarte apropiate și foarte bune prietene” spune fiica. Dacă vor câștiga concursul, Andaluza și Silvica plănuiesc o masă cu întreaga familie și, de asemenea, modernizarea bucătăriei pentru a reuși să gătească preparate mai bune într-un timp mai scurt.

      

Vor reuși cele două doamne să câștige simpatia juratului Horia Vîrlan? Puteți vedea asta luni, 6 noiembrie, de la 19.30.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira și jurizat de maestrul bucătar Horia Vîrlan poate fi urmărit în fiecare zi a săptămânii de la ora 19.30, la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU