Mama mea găteşte mai bine pregăteşte o ediţie specială de Paşte cu Maria Loga, Petrică Mîţu Stoian, Victoriţa Lăcătuşu şi Nicolae Datcu

Mama mea găteşte mai bine pregăteşte o ediţie specială de Paşte cu Maria Loga, Petrică Mîţu Stoian, Victoriţa Lăcătuşu şi Nicolae Datcu

În a doua zi de Paşte, emisiunea Mama mea găteşte mai bine v-a pregătit o ediţie specială. Două cupluri formate din cunoscuţi cântăreţi de muzică populară vor veni în platou pentru a sărbători româneşte şi să gătească tradiţional.

În această ediţie, vor intra în competiţie reţetele Mariei Loga care a facut echipă cu Petrică Mîţu Stoian şi reţetele Victoriţei Lăcătuşu care a făcut echipă cu Nicolae Datcu. Reţetele ambelor echipe sunt tradiţionale şi chiar dacă, pentru unii, gătitul nu face parte din ceea ce fac zilnic, ei s-au descurcat în cele 30 de minute puse la dispoziţie. Veselia şi voia bună au luat locul emoţiilor pe care concurenţii de la Mama mea găteşte mai bine le au de obicei şi numai maestrul Horia Vîrlan a avut ceva probleme în a alege reţeta câştigătoare: tocăniţa de berbecuţ cu ciuperci şi mămăligă, reţetă preparată de Maria Loga şi Petrică Mîţu Stoian sau rulada de berbecuţ cu legume şi salată de primăvară, reţetă făcută de echipa Victoriţa Lăcătuşu şi Nicolae Datcu.

“Ne-am bucurat foarte mult că patru oameni cunoscuţi prin faptul că duc tradiţia mai departe prin cântecele lor, două echipe atât de simpatice au venit la noi în platou să gătească şi să se distreze, ceea ce sper că vor face şi telespectatorii care vor urmări emisiunea. Pentru mine şi Valentin a fost o ediţie relaxantă şi un alt prilej de amuzament” a spus maestrul Horia Vîrlan.

Aşadar, telespectatorii pot urmări ediţia specială de Paşte a competiţiei culinare Mama mea găteşte mai bine, luni, 29 aprilie, de la ora 19.30, la Prima TV pentru a se relaxa şi pentru a învăţa noi trucuri pe care le pot face în propria bucătărie.

viewscnt

Din aceeași categorie