Metode de slabire rapida. Cum scapi de kilograme fara dieta

Metode de slabire rapida. Cum scapi de kilograme fara dieta

Cauti metode de slabire rapida fara diete drastice si fara exercitii fizice zilnice? Ei bine, acest lucru este posbil daca-ti schimbi doar putin regimul alimentar.Cele mai multe metode de slabire rapida implica infometare, diete ciudate sau foarte mult sport. Nu e nevoie sa faci toate astea. Trebuie sa tii cont de ce si cum mananci si sa acorzi mai multa atentie meselor regulate.

Metode de slabire rapida: bea mai multa apa

Un prim pas pentru o slabire rapida este sa te hidratezi corect. Potrivit medicilor, nu este suficient sa bei doi litri de lichide pe zi, daca acestea inseamna, printre altele, cafea, alcool sau sucuri dulci, carbogazoase.

Apa ajuta la sporirea arderilor din interiorul celulelor, astfel ca, pentru ca digestia sa se faca usor si sa elimini sanatos toxinele, trebuie sa bei 1,5 - 2 litri de apa pe zi. Celelalte lichide sunt in plus.

Metode de slabire rapida: nu mai sari peste micul-dejun

Daca ai impresia ca infometarea si renuntare la anumite mese sunt metode de slabire rapida, te inseli. Un studiu recent arata ca oamenii care sar peste micul dejun se ingrasa cu pana la 13 kilograme intr-un an.

Cercetatorii au si o explicatie: daca nu mancam la scurt timp dupa ce ne trezim, ne scade glicemia, astfel ca, nu mult mai tarziu, simtim brusc pofta de dulciuri si alte alimente nesanatoase.

Asadar, ia, in fiecare zi, un mic dejun bogat in nutrienti. Alimentele ideale pentru aceasta masa a zilei sunt, conform unor nutritionisti, fulgii de ovaz cu lapte sau iaurt si amestecul de cereale bio, fara zahar sau cacao.

Metode de slabire rapida: mananca fara graba

Unul dintre factorii care duc la ingrasare este si mancatul pe fuga, in fata calculatorului sa a televizorului. Renunta la acest obicei.

Daca infuleci pe nerespirate mancarea din farfurie, va dura mult pana cand te vei simti satul, astfel ca vei avea tendinta sa mananci si mai mult.

Una dintre cele mai simple metode de slabire rapida este sa iei masa departe de orice factor care ti-ar distrage atentia si sa aloci circa 30 de minute pentru asta. Mananca rar, meste bine alimentele si vei vedea ca te vei satura mai repede decat sperai.

Metode de slabire rapida: mananca fructe si legume mai des

Fructele si legumele sunt un ajutor pentru o digestie rapida si usoara, asa ca nu le mi evita. In loc sa mananci, de exemplu, garnitura de cartofi la friptura, inlocuieste-o cu o salata mare de cruditati. Carnea se va digera mai usor si vei evita balonarea.

viewscnt

Din aceeași categorie