FoodPro Preloader

Mirela Ungureanu a urmărit emisiunea Mama mea gătește mai bine și a câștigat o bucătărie la cheie

Mirela Ungureanu, din satul Teișani, Prahova, este fericita câștigătoare a super concursului care s-a desfășurat în sezonul toamnă – iarnă 2018, în cadrul emisiunii Mama mea gătește mai bine. Ea a câștigat o bucătărie la cheie oferită de Prima TV și Casa 2002. Mirela a trimis indiciile zilei difuzate în emisiunea cooking show Mama mea gătește mai bine și și-a înlocuit vechea bucătărie cu una nouă. Câștigătoarea ne-a spus: “Nu obișnuiesc să particip la concursuri sau jocuri de noroc dar de acum pot să spun că sunt norocoasă. Urmăresc emisiunea Mama mea gătește mai bine și când am văzut indiciile pe ecran am zis să-mi încerc norocul.” Bucătăria nouă a fost mai mult decât binevenită mai ales că a fost realizată pe comandă în funcție de spațiul oferit de bucătăria familiei Ungureanu.

Cât despre emisiunea de la Prima TV ea a spus: “ Îmi place emisiunea pentru că totul se întâmplă în contratimp, așa cum sunt și eu mai mereu, și pentru că este despre mâncare, ceea ce ne place și de care nu ne putem lipsi. Nu în ultimul rand, prezentatorul Valentin Sanfira și maestrul bucătar, Horia Vîrlan, sunt printre motivele pentru care urmăresc emisiunea. Sunt simpatici, fac treabă bună și se potrivesc perfect.”

Al optulea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira și jurizat de maestrul în artă culinară, Horia Vîrlan se va vedea în curând la Prima TV. Reîntorși cu forțe proaspete din vacanță, ambii sunt gata să înceapă un nou sezon plin de surprize pentru telespectatorii Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU