Museum of Senses isi va redeschide portile in data de 15 Iunie 2020.

Museum of Senses isi va redeschide portile in data de 15 Iunie 2020.

Cu ocazia redeschiderii Museum of Senses biletele de intrare in muzeu vor avea valoare doar de 15 lei atat pentru adulti cat si pentru copii. Museum of Senses isi va redeschide portile in data de 15 Iunie 2020. Cu aceasta ocazie, in data de 15 Iunie 2020 biletele de intrare vor fi doar 15 lei. Acest lucuru va fi urmat de o campaniae online “Cumpara un bilet si il primesti pe al doilea gratis”.

Campanie ce va fi valabila pana la sfrasituil lunii Iunie 2020. Va asiguram ca vizita in muzeu se va desfasura in deplina siguranta si in conformitate cu conditiile epidemiologice ce se aplica in aceasta perioada. Pentru siguranta dumneavoastra cat si a angajatilor nostril, in urmatoarea perioada vom opta pentru un program de 8 ore ce se va desfasura in intervalul orar 13:00 – 21:00 in zilele de Luni pana Vineri, iar in zilele de Sambata si Duminca in intervalul 11:00 – 21:00. In ultimile 3 luni, Museum of Senses a desfasurat o campanie de succes denumita #MuseumfromHome, oferind continut interactiv şi activităţi senzoriale în timpul şederii in case pentru toti urmaritorii nostri din mediul online. Museum of Senses Bucureşti a fost deschis în Decembrie 2017. In anul 2019 am fost onorati cu vizita a peste 200.000 de vizitatori. Tocmai datorita afisajului sau interactiv şi senzorial, a devenit.

destinatie preferata pentru multe grupuri scolare, familii şi vizitatori individuali, atat cetateni romani cat si din afara garnitelor tarii. Museum of Senses Bucuresti este una dintre locatiile preferate de catre strainii care ne viziteaza orasul, in acest moment fiind clasat pe locul 4 in topul muzeelor din Bucuresti, conform https://www.tripadvisor.com/. Va asteptam cu mare drag in vizita incepand cu data de 15 Iunie 2020!

viewscnt

Din aceeași categorie