Nou sezon Cronica Cârcotaşilor, în fiecare miercuri, la Prima TV!

Nou sezon Cronica Cârcotaşilor, în fiecare miercuri, la Prima TV!


Din 23 septembrie, la Prima TV, Cronica Cârcotaşilor vine cu un nou sezon cu emisiunea care a adus în faţa telespectatorilor bâlbe, apariţii inedite şi personaje fără de care nu ar fi existat Top ruşinică. Cronica Cârcotaşilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România este la Prima TV de 20 de ani, timp în care a adus zâmbetul pe buzele telespectatorilor cu modul unic în care a abordat diverse subiecte cotidiene. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruţ Kegheş (alias Cătălin Dezbrăcatu') şi Şerban Huidu este difuzată în fiecare miercuri, de la orele 20.00.
Cronica Cârcotaşilor se află la al 42 –lea sezon şi odată cu ea vor reveni pe sticlă celebrele rubrici Top ruşinică, Vocea poporului şi binecunoscutele bâlbe de la TV. Dezbrăcatu’ e şi el pregătit să ia cu asalt lumea mondenă prin rubrica lui, dar să fie şi alături de Ioana Petric şi Şerban Huidu la pupitrul cârcotaş. Bebeluşele sunt gata de dans şi din 23 septembrie, ora 20.00, telespectatorii vor fi martori la cârcoteala aferentă.
Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele 42 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu sezonul 42, din 23 septembrie, la Prima TV, în fiecare miercuri de la orele 20.00.
Cele mai bune momente ale emisiunii pot fi urmărite pe www.Carcotasii.ro

viewscnt

Din aceeași categorie