FoodPro Preloader

Nou sezon Cronica Cârcotașilor, în fiecare miercuri, la Prima TV!


Din 23 septembrie, la Prima TV, Cronica Cârcotaşilor vine cu un nou sezon cu emisiunea care a adus în fața telespectatorilor bâlbe, apariții inedite și personaje fără de care nu ar fi existat Top rușinică. Cronica Cârcotașilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România  este la Prima TV de 20 de ani, timp în care a adus zâmbetul pe buzele telespectatorilor cu modul unic în care a abordat diverse subiecte cotidiene. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Kegheș (alias Cătălin Dezbrăcatu') și Șerban Huidu este difuzată în fiecare miercuri, de la orele 20.00.
Cronica Cârcotaşilor se află la al 42 –lea sezon și odată cu ea vor reveni pe sticlă celebrele rubrici Top rușinică, Vocea poporului și binecunoscutele bâlbe de la TV. Dezbrăcatu’ e și el pregătit să ia cu asalt lumea mondenă prin rubrica lui, dar să fie și alături de Ioana Petric și Șerban Huidu la pupitrul cârcotaș. Bebelușele sunt gata de dans și din 23 septembrie, ora 20.00, telespectatorii vor fi martori la cârcoteala aferentă.
Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele 42 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu sezonul 42, din 23 septembrie, la Prima TV, în fiecare miercuri de la orele 20.00.
         Cele mai bune momente ale emisiunii pot fi urmărite pe www.Carcotasii.ro

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU