FoodPro Preloader

Pe 27 mai, de la ora 20.20, un Schimb de mame internațional la Prima TV

Duminică, 27 mai, de la ora 20.20, la Prima TV, la Schimb de mame seria suprizelor continuă, fiindcă veți avea parte de o ediție specială, de data aceasta, un schimb de mame internațional.

Familia Zedda este o familie româno-italiană, care locuiește în comuna Arrone, Provincia Terni, Italia și e compusă din cinci membri: mama, Veronica, româncă de prin părțile Moldovei, Roberto, un italian neaoș și simpatic și cei trei copiii ai lor, Alexandru, Francesco și Emma. De cealaltă parte, familia Gavril locuiește în Botoșani. Alina și Daniel au trei copii, pe Antonio și gemenele Andreea și Daniela. La Arrone, Roberto e mai în vârstă cu douăzeci și doi de ani decât soția sa, Veronica. S-au cunoscut în Italia, au grijă de cei trei copiii ai lor și duc o viață liniștită, înconjurați de rude și prieteni. El a fost agent de poliție, dar acum e pensionat pe caz de boală, iar Veronica e casnică, având grijă de tot ce înseamnă gospodărie și copii.

La Botoșani, Alina și Daniel duc un trai mai simplu și mai greu. S-au mutat de curând în Botoșani pentru a avea copiii o școală mai bună și pentru a le fi mai ușor lor, ca părinți, să-i întrețină. Amândoi muncesc în ture, iar copiii sunt obișnuiți de mici cu greutățile. Locuiesc cu chirie într-un apartament destul de spațios, însă renovările nu sunt prioritatea lor de acum. La Arrone, Veronica și Roberto sunt mai liniștiți din punct de vedere financiar, ceea ce le oferă și posibilitatea de a se relaxa mai mult. Tatăl crește păsări, îngrijește o grădină cu de toate, iar mama asigură curățenia și armonia din casă. A nu se înțelege totuși că originile ei moldovenești au fost date uitării, fiindcă mama are o personalitate puternică și nu e dispusă la prea multe compromisuri.

 

Ajunsă la Arrone, Alina trăiește o experiență de viață inedită, încercând să se adapteze cât mai rapid cerințelor și obiceiurilor de aici. Mama se descurcă binișor, însă mai apar mici probleme .. Stilul de viață al familiei Zedda e foarte diferit de al ei, așa că Alina se obișnuiește mai greu cu gălăgia, mesele pline, vizitele prietenilor, mâncarea de aici și chiar și gusturile muzicale ale copiilor. Cu toate acestea, zona în care a ajuns este minunată, iar cascadele și munții, o fac să mai uite de probleme. La Botoșani, de cum intră în casa familiei Gavril, Veronica își pune mâinile în cap.. Mama consideră că traiul acestei familii ar putea fi considerabil îmbunătățit dacă ar fi curățenie. Tatăl însă îi explică situația lor, sperând că ordinea și curățenia nu vor deveni activitatea principală. Pentru Veronica prioritățile sunt altele, așa că apar conflicte. Tatăl se vede nevoit să explice, să aducă argumente, încercând să evite orice conflict. Însă cu Veronica nu e ușor, iar orgoliile și ambițiile fac din șederea ei aici un coșmar. Situația escaladează într-atât, încât mama ia o hotărâre ce va schimba cursul emisiunii. Mai multe, duminică, de la 20:20, la Prima TV.

 

Urmăriți evoluția celor două familii duminică 27 mai, de la ora 20.20, la Prima TV. Noul sezon al emisiunii vă pregătește încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reușesc sau nu, puteți afla în fiecare duminică, de la ora 20.20, la Prima TV.

 

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa Schimbului de mame se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 și 021 311 70 94, la adresa de e-mailschimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU