Punte de lansare pentru rockeri la Old Blacks

Punte de lansare pentru rockeri la Old Blacks

Organizatorii festivalului Old Blacks, Rock & More, aflat la cea de-a doua ediţie, anunţă deschiderea concusului adresat tinerilor aflati pe cale de afirmare. La adresa contact@oldblacks.ro cei care se consideră talentaţi şi caută o rampă de lansare se pot înscrie în campania iniţiată de Sprint Music, până pe 22 aprilie. Castigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de FB Old Blacks: http://bit.ly/OldBlacks_Facebook

Participantii la concurs trebuie să trimită un demo video filmat live la repetiţii şi nu în studio, iar un juriu specializat, format din organizatori şi reprezentanţi de la Rock FM va decide, ţinând cont şi de votul publicului, cine va urca pe scena de la Quantic, pe 7 şi 8 iunie 2019, pentru a deschide singurul festival #RockAndMore din România.

Anul trecut, cei care au câştigat concursul dedicat debutanţilor au fost Gramofone, Kunnstra şi White Ash. La Arenele Romane, în faţa a 5 mii de spectatori, au fost Opening Act pentru trupe consacrate precum Viţa de Vie, Trooper, Iris sau Subcarpaţi.

Anul acesta, la Old Blacks 2, pe 7 si 8 iunie, ”Videli noch”, ”Everybody in the Casa Mare” si ”Hardcore moldovenesc” sunt doar câteva dintre piesele cu care ZDOB ŞI ZDUB şi-a atras publicul încă de la începuturi. Înarmaţi cu bună-dispoziţie, chef de dans şi muzici noi, moldovenii trec iar Prutul şi se opresc în poieniţa de la Quantic, ca să încingă atmosfera şi hora mare alături de prietenii puşi pe distracţie.

Vocea lui KEMPES este una dintre cele mai inconfundabile voci din universul rock-ului românesc al ultimilor 25 de ani, aşa că regăsirea cu ”Ciuleandra”, ”Lume, lume”, ”Loc pustiu” şi ”Cine iubeşte şi lasă”, cu siguranţă va fi un prilej de mare bucurie pentru toţi cei prezenţi la Festivalul Old Blacks.

Tot de 25 de ani, o altă trupă, din cu totul alt registru muzical, merge tot mai departe şi reuşeşte să umple până la refuz orice spaţiu în care a fost invitată să cânte. ŞUIE PAPARUDE vine să confirme şi la Old Blacks 2 că ”Pentru inimi”, ”A fost odată” sau ”Soundcheck” sunt piesele care mişcă masele.

TIMPURI NOI, trupa frondă a anilor '80, blamată de regimul comunist pentru versurile uneori anti-sistem, alteori prea îndrăzneţe, este de aproape 4 decenii o prezenţă de marcă pe scena rock-ului autohton. Cu siguranţă vei cânta alături de ei ”Luca”, ”Stere”, ”Emigrant USA” sau mai recentele ”România” şi ”Deschide-ţi inima”.

Printre piesele cu care CUIBUL îşi va delecta şi relaxa publicul în poiana de la Quantic, se vor număra cu siguranţă ”Stratosfera”, ”Descântec”, ”Nu contează” sau ”Oraşul”, piese cunoscute fanilor şi care vor completa perfect peisajul Rock&More al festivalului, cu sound-uri funk acustic şi jazz.

IEDERA şi TRUPA ZERO continuă inedita colaborare pe care au început-o anul trecut, pe scena Old Blacks de la Arenele Romane. Pe lângă ”Am tricou cu Superman 2.0”,”România WOW” sau ”Lasă-mă să cresc”, băieţii promit că vor veni cu noutăţi la cea mai mare petrecere în aer liber din centrul Capitalei. Una dintre surprize este ”Mult mai tare ca maneaua”, o piesă scoasă de la naftalină după 18 ani de la apariţie şi care va fi remixată special pentru cântarea de la Old Blacks.

Tot din seria Rock&More, organizatorii îi aduc în faţa ta pe cei de la ARTHUR PROJECT. ”Just like you” sau ”Happiest Days” sunt doar două dintre piesele datorită cărora Joe Satriani i-a ales pentru deschiderea concertului său din Bucureşti şi pe care le vei auzi şi pe scena de la Quantic.

KUNNSTRA, una dintre trupele câştigătoare la concursul de newcomers Old Blacks 2018, completează line-up-ul ediţiei de anul acesta, alături de HVNDS, BERZERK şi THE ‘O’.

Aşadar, pregăteşte-te pentru cea mai mare petrecere din centrul Bucureştiului şi pentru două zile de distracţie în aer liber alături de prieteni, pe muzica bună a trupele tale de suflet dar şi pe sound-urile propuse de noua generaţie a artiştilor Rock&More.

Pentru cele două zile de festival au fost puse în vânzare doar 3000 de abonamente la preţ promoţional, la doar 90 de lei de pe http://bit.ly/OldBlacks2. La intrare pretul va fi mai mare.

Old Blacks, Rock&More Festival (Ediţia 2) este un eveniment organizat de Sprint Music şi comunicat de HTag PR.

Parteneri media: Rock FM, Prima TV, Adevarul.

viewscnt

Din aceeași categorie