Reteta care te scapa de parul de pe fata pentru totdeauna

Reteta care te scapa de parul de pe fata pentru totdeauna
Exista multe femei care se confrunta cu o problema estetica destul de neplacuta. Parul facial, caci despre el este vorba, le da  mari batai de cap multor femei. In cazul in care tenul este de culoare inchisa, acesta este si mai vizibil.

Si in cazul femeilor care au tenul deschis la culoare si care sunt blonde aceasta problema poate aparea. In cazul lor, parul facial este sub forma unui puf foarte fin care se vede de multe ori neplacut, mai ales in bataia soarelui.

Insa, exista o reteta care te poate ajuta sa scapi de parul de pe fata pentru totdeauna:

Aceasta reteta se realizeaza dintr-o serie de ingrediente care contin foarte multe vitamine, minerale si multi agenti care combat cancerul, de aceea este si foarte sanatoasa.

Pentru a prepara reteta care te scapa de parul de pe fata, ai nevoie doar de o lingura de fulgi de ovaz, doua linguri de miere si 2 linguri de suc de lamaie. Toate ingredientele se amesteca intr-un blender pana cand se obtine o pasta ce se aplica pe toate zonele unde exista par facial nedorit, conform Lyla.ro.

Masca se lasa sa actioneze timp de 15 minute dupa care se indeparteaza cu apa calda. Daca acest remediu este folosit de cel putin 3 ori pe saptamana, parul de pe fata va disparea pentru totdeauna.
viewscnt

Din aceeași categorie