Sabina Săndică (Roxana Voicu)

Sabina Săndică (Roxana Voicu)
Data naşterii: 17 ianuarie 1991
Locul naşterii: Galaţi
Zodie: Capricorn

Studii: studentă în anul al III-lea la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale, specializarea Relatii Internaţionale şi Studii Europene, din cadrul Universităţii Danubius.  

Hobby-uri: pictura, dansul, muzica

Gălăţeanca Sabina Sandică este cea mai nouă apariţie în reality-telenovela "Iubiri secrete".

Sabina interpretează rolul Roxanei Voicu, o tânără deosebit de sensibilă şi generoasă, care a fost nevoită să intre într-un mariaj cu unul dintre cei mai temuţi interlopi. Pe parcursul noului sezon "Iubiri secrete", telespectatorii vor fi martorii frământărilor Roxanei, care va încerca din răsputeri să-şi respecte principiile de viaţă, în faţa unui soţ implicat în multe afaceri necurate.

Actriţa de numai 21 de ani a acceptat provocarea de a face parte din distribuţia uneia dintre cele mai populare producţii TV din România, spunând că visa încă din copilarie să poată împărtăşi publicului sentimente şi situaţii de viaţă care se regăsesc probabil în existenţa fiecărui telespectator.

Sabina a fost atrasă dintotdeauna de zona spectacolului, familia fiindu-i mereu alături. A urmat cursuri de canto, modeling, dans şi actorie. Are în palmares 20 de titluri obţinute la concursuri de frumuseţe din Italia şi s-a remarcat ca model atât în Europa cât şi în Asia, unde a defilat pentru companii celebre. Vorbeşte fluent italiana, spaniola, engleza şi franceza.

Tânăra gălăţeancă spune că s-a întors în România din dragoste... cea pentru film fiind arzatoare în sufletul ei.

viewscnt

Din aceeași categorie