Serialul Trăsniţii  filmat din izolare!

Serialul Trăsniţii  filmat din izolare!

Din 20 aprilie, Trăsniţii te aşteaptă la Prima TV , de luni până miercuri, de la ora 19.00, cu filmari din izolare. Ce aventuri au trasnitii din izolare si ce situatii comice genereaza aceasta, telespectatorii pot urmari, de luni pana miercuri, de la ora 19.00, la Prima TV.

Grig Chiroiu, cel care interpreteaza in serial rolul presedintelui Pupaza, spune ca: "Ideea continuarii serialului in conditiile date a venit din dorinta de a da exemplu tuturor ca trebuie sa stea in casa, cat si pentru a destinde lumea in aceasta perioada dificila prin care trecem cu totii. Fiecare s-a mobilizat acasa, in familie, cum a putut. In cazul meu, am ajutoare din partea intregii familii, fiecare si-a gasit rolul, pe care si l-a luat rapid in serios: Mihnea ma filmeaza, Adina imi pudreaza nasul si fruntea, sotia imi citeste replicile personajelor, pentru reactii. Ei sunt atenti la detalii, decor si racorduri."

Povestea trasnitilor continua cu Presedintele Pupaza (Grig Chiroiu) care da un exemplu poporului si se izoleaza la Palatul Cotroceni. Fiecare membru al echipei se autoizoleaza acolo unde l-a prins ordonanta militara. Sefa cabinetului, Dalia Stuparu (Aniela Petreanu) se afla la casa parintilor de la tara, Ema Cucu (Livia Taloi) in casa fostului iubit, recent intors din Spania. Marlanu (Toni Ionescu) si Hassan (Alin Brancu) se afla in vila presedintelui de la Cotroceni iar politistii sunt singurii care ies ca sa isi faca datoria. Zi de zi, staff-ul se intalneste in videoconferintele celulei de criza si de aici multe situatii amuzante si pline de umor.

"A trebuit sa ne adaptam cu toţii la aceasta situaţie si ma bucur ca am găsit soluţii sa continuam serialul, chiar si asa, si cred ca e primul serial pentru televiziune, filmat de acasă. Deci, pe lângă “Cel mai longeviv serial de comedie”, putem primi un premiu si pentru originalitate." spune Grig Chiroiu.

Daca vreti sa urmariti cum se descurca trasnitii in pandemie si ce situatii intampina pentru a conduce o tara din carantina, urmariti Trasnitii, de luni pana miercuri, de la ora 19.00, la Prima TV.

Fiţi alături de personajele trăsnite aflate in izolare, din 20 aprilie, de luni până miercuri, de la ora 19.00, la Prima TV!

viewscnt

Din aceeași categorie