FCSB porneste aventura europeana la Prima TV

FCSB porneste aventura europeana la Prima TV

Joi, 27 august, Prima TV difuzeaza meciul dintre FCSB si FC Shirak din primul tur preliminar din Europa League.

FCSB va juca primul meci din acest sezon Europa League cu FC Shirak, o echipa din Armenia care a terminat pe locul 4 in campionat. Meciul cu FCSB se va disputa intr-o singura mansa pe Arena Nationala din Bucuresti.

FCSB vine dupa un sezon in care a ratat campionatul si porneste in aventura europeana cu primul meci in Europa League, la Prima TV, joi 27 august, de la ora 21.30.

FCSB – FC Shirak se duelează în turul 1 preliminar al Europa League, joi, 27 august, de la ora 21.30, iar partida se va juca fără spectatori, toate acestea din cauza pandemiei de COVID-19 care a afectat şi ţara noastră, dar suporterii vor putea să îşi urmărească favoriţii la Prima TV, informeaza ProSport.ro.

FC Shirak, adversara FCSB-ului din turul 1 preliminar al Europa League, a terminat sezonul 2019 – 2020 pe locul patru în clasamentul din Armenia, la şase puncte în spatele campioanei Ararat, iar lotul lui FC Shirak este cotat de site-urile de specialitate la 2,15 milioane de euro, adică mai puţin de jumătate din cota de piaţă a lui Florinel Coman, vedeta pe care Gigi Becali speră să încaseze zeci de milioane de euro, conform ProSport.

FC Shirak a fost campioană naţională de patru ori în Armenia, în 1992, 1994, 1999 şi 2012, iar FCSB este favorită la meciul care de joi, 27 august, ora 21.30. Cei de la FC Shirak au participat ulrima oara în Europa League in urma cu trei ani, atunci când echipa a fost eliminată încă din turul 1 de ND Gorica, scor general 2-4.

viewscnt