Ignorând aceste sfaturi pentru pariuri online vei pierde timp şi bani (P)

„Secretele pariorilor profesionişti sunt de fapt lucrurile simple pe care marea majoritate a jucătorilor pur şi simplu nu le fac,” spune Cădar Marius, fondatorul celei mai mari şi mai active comunităţi de pariori din România, PariuriX.com.

Diferenţa între pierzători şi câştigători, pe termen lung, se face pe baza specializării, a gradului de gradul de implicare şi în funcţie de seriozitatea cu care este tratat fenomenul.

Ţi-am pregătit 5 sfaturi care să te ajute să câştigi mai mult şi mai sigur la pariuri online.

Joacă pariuri individuale


Matematic vorbind, şansele tale scad atunci când adaugi meciuri pe bilet. Comisionul pe care casa de pariuri şi-l opreşte din cote se multiplică în dezavantajul tău, fapt pentru care este cel mai bine pentru tine să nu joci pariuri multiple. Desparte biletul tău lung în pariuri individuale şi compară balanţa financiară a celor două situaţii. Îţi garantez că jucând individual vei avea mai mult de câştigat!

Nu paria mai mult de 5% din bancă


Gândeşte-te că nu există pariuri sigure, chiar dacă ai în faţă cote de 1.01. Dacă ar fi exista ceva sigur, cu siguranţă nu s-ar fi găsit în oferta unei case de pariuri online. Alege o strategie de gestiune a mizelor (Bankroll Management) şi urmeaz-o în mod disciplinat. Gândeşte-te că profesioniştii, în general, pariază undeva între 2 şi 5% din bancă pe eveniment… oare nu sunt ei mai în temă decât mulţimea?

Alege o agenţie care se mulează pe stilul tău de joc


Nu trebuie să te iei nici după reclame, nici după recomandările vecinilor sau colegilor de breaslă, ci încearcă să descoperi care sunt casele de pariuri online care se mulează pe stilul tău de joc. Fiecare parior foloseşte alte strategii, pariază pe diferite competiţii şi sporturi, tranzacţionează în mod diferit, la ore diferite şi are alt stil de viaţă.

PariuriX.com recomandă agenţia Netbet pentru pasionaţii de pariuri LIVE!

Te sfătuiesc insistent să cauţi cele mai bune cote şi oferte pentru ceea ce te interesează pe tine. Citeşte recenziile detaliate ale tuturor caselor de pariuri online licenţiate în România aici: https://pariurix.com/agentii.

Inspiră-te din predicţiile celorlalţi, dar nu le copia orbeşte


După cum spuneam şi mai sus, nu există pariuri sigure. Nu te lăsa păcălit de cei care vând ponturi, susţinând faptul că deţin informaţii legate de meciuri trucate. În schimb, este indicat să răsfoieşti ponturile specialiştilor de pe site-ul celei mai mari şi mai active comunităţi de pariori din România, PariuriX.com, la adresa: https://pariurix.com/ponturi-pariuri-sportive.

O altă variantă utilă este să urmăreşti zilnic cele mai jucate 10 pariuri din cadrul concursului Biletul zilei, de pe acelaşi site de specialitate. Cele mai populare predicţii ale zilei pot fi un bun punct de plecare pentru analiza ta personală:

Atunci când nu ştii ceva, întreabă!


Ignoranţa costă! Nu trata această activitate cu superficialitate dacă vrei să câştigi bani de pe urma ei. Trebuie neapărat să citeşti ghidul gratuit publicat de Cădar Marius: GHID PARIURI ONLINE. Dacă eşti începător, îţi va prinde foarte bine, iar dacă eşti avansat, consider-o ca pe o recapitulare extrem de sănătoasă care te va ajuta să-ţi faci ordine printre gânduri.

Dacă nu vei găsi acolo răspunsuri pentru toate întrebările pe care le ai, intră pe forumul de discuţii PariuriX.com şi cu siguranţă cineva îţi va sări în ajutor!

viewscnt