Pe 9 octombrie, meciul Ucraina – România se vede în exclusivitate la Prima TV

Pe 9 octombrie,    meciul Ucraina – România se vede în exclusivitate la Prima TV


Naţionala U21, antrenată de Adrian Mutu, dispută un meci crucial pentru calificarea la turneul final, pe 9 octombrie, în Ucraina. Microbiştii vor putea urmări partida în exclusivitate pe Prima TV, de la ora 18:30.

După parcursul de excepţie de la turneul final din 2019, Naţionala de tineret este iar în atenţia iubitorilor fotbalului din România. Jucătorii lui Adrian Mutu vor încerca să obţină o nouă calificare la un turneu final, iar meciul din Ucraina este de o importanţă capitală. Prima TV este televiziunea care va transmite în direct şi în exclusivitate partida ce se va desfăşura pe 9 octombrie, de la ora 18:30.

România a mai întâlnit Ucraina anul trecut, în meciul tur desfăşurat la Ploiesti, obţinând o victorie categorică cu scorul de 3-0. Tricolorii mici se afla pe locul 2 in grupa a 8 a, după naţionala Danemarcei, cu 16 puncte, în timp ce Ucraina se află în urma României, pe locul 3, cu 7 puncte.
”Tricolorii” speră să participe la un nou turneu final, în 2021, după ce în 2019 Naţionala de tineret a ajuns până în semifinalele turneului, obţinând astfel şi o calificare istorică la turneul olimpic.

viewscnt