FoodPro Preloader

Suburbicon, totul despre ultimul film regizat de George Clooney

Suburbicon este o comedie neagră, cu o poveste imprevizibilă, care vă va ține cu sufletul la gură până în ultima clipă.

În regia lui George Clooney și cu Matt Damon și Julianne Moore (în rol dublu) în prim-plan, istoria plină de decizii proaste are loc într-o suburbie liniștită americană.

George Clooney nu este la primul proiect în spatele camerei. În cariera sa, de actor și regizor, cineastul canadiano-american a fost implicat în proiecte care au generat venituri de aproape două miliarde de dolari.

Și-a început cariera în serialul TV Spitalul de Urgență, trecând apoi la marele ecran, cu filme precum From Dusk till Dawn, regizat de Quentin Tarantino, Batman și Robin sau Brother, Where Art Thou?, pentru care a câștigat și un Glob de Aur.

George Clooney a câștigat și un Oscar, pentru cel mai bun rol secundar din Syriana.Ca regizor, Clooney a început în 2002, cu Confessions of a Dangerous Mind, iar trei ani mai târziu a realizat apreciata peliculă istorică Good Night, and Good Luck. Au urmat filmele Leatherheads, despre începuturile fotbalului american, The Monuments Men și Suburbicon.

Despre acest ultim film, o comedie neagră ce se petrece într-o comunitate tipică americană a anilor 1950.

Este povestea unei familii care ia deciziile cele mai neinspirate, cu întorsături interesante de situație și umor de situație din cel mai rafinat.

Suburbicon are patru scenariști de top, frații Coen, Clooney și Grant Heslov. În peliculă puteți trăi și drama de zi cu zi a unei familii de afro-americani, care este respinsă de comunitatea majoritară, albă.

Filmul regizat de George Clooney este un omagiu adus unei epoci apuse, dar cu multe situații neprevăzute ce apar într-un mediu neutru și liniștit.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU