Suburbicon, totul despre ultimul film regizat de George Clooney

Suburbicon, totul despre ultimul film regizat de George Clooney

Suburbicon este o comedie neagră, cu o poveste imprevizibilă, care vă va ţine cu sufletul la gură până în ultima clipă.

În regia lui George Clooney şi cu Matt Damon şi Julianne Moore (în rol dublu) în prim-plan, istoria plină de decizii proaste are loc într-o suburbie liniştită americană.

George Clooney nu este la primul proiect în spatele camerei. În cariera sa, de actor şi regizor, cineastul canadiano-american a fost implicat în proiecte care au generat venituri de aproape două miliarde de dolari.

Şi-a început cariera în serialul TV Spitalul de Urgenţă, trecând apoi la marele ecran, cu filme precum From Dusk till Dawn, regizat de Quentin Tarantino, Batman şi Robin sau Brother, Where Art Thou?, pentru care a câştigat şi un Glob de Aur.

George Clooney a câştigat şi un Oscar, pentru cel mai bun rol secundar din Syriana.



Ca regizor, Clooney a început în 2002, cu Confessions of a Dangerous Mind, iar trei ani mai târziu a realizat apreciata peliculă istorică Good Night, and Good Luck. Au urmat filmele Leatherheads, despre începuturile fotbalului american, The Monuments Men şi Suburbicon.

Despre acest ultim film, o comedie neagră ce se petrece într-o comunitate tipică americană a anilor 1950.

Este povestea unei familii care ia deciziile cele mai neinspirate, cu întorsături interesante de situaţie şi umor de situaţie din cel mai rafinat.

Suburbicon are patru scenarişti de top, fraţii Coen, Clooney şi Grant Heslov. În peliculă puteţi trăi şi drama de zi cu zi a unei familii de afro-americani, care este respinsă de comunitatea majoritară, albă.

Filmul regizat de George Clooney este un omagiu adus unei epoci apuse, dar cu multe situaţii neprevăzute ce apar într-un mediu neutru şi liniştit.

viewscnt

Din aceeași categorie