Susţine tricolorii mici! Arată că eşti suporter adevărat!

Susţine tricolorii mici! Arată că eşti suporter adevărat!

Fii alături de echipa în care toţi ne-am pus speranţele!

UCRAINA U21 – ROMÂNIA U21, 9 octombrie, 18:30, în exclusivitate la Prima TV

TOŢI JUCĂM CÂND JOACĂ ROMÂNIA!

 

 

Naţionala U21, antrenată de Adrian Mutu, dispută un meci crucial pentru calificarea la turneul final, pe 9 octombrie, în Ucraina. Microbiştii vor putea urmări partida în exclusivitate pe Prima TV, de la ora 18:30.

 

Pentru toti sustinătorii tricolorilor mici am pregatit un super concurs prin care poţi câştiga o jachetă oficială a echipei naţionale. Intră pe www.primatv.ro, participă la concurs şi fii alături de echipa care ţi-a adus atâtea bucurii în 2019, prin calificarea în semifinala Campionatului European de tineret. Trimite o fotografie prin care arăti că eşti suporter adevărat sau o imagine cu un mesaj de sustinere a echipei naţionale de tineret şi unul dintre premii poate fi al tău!
Detalii şi regulament pe www.primatv.ro. Se oferă 5 premii, acestea fiind acordate prin tragere la sorţi. Cei 5 câştigători vor fi anunţaţi pe www.primatv.ro pe data de 9 octombrie, până în ora 15.00, iar cele mai frumoase mesaje de susţinere vor putea fi vazute în cadrul ştirilor Focus, inainte de meci.

 

Castigatorii concursului TOTI JUCAM CAND JOACA ROMANIA sunt:

 

  1. Liliana Spinu
  2. Cristian Stefan Borosteanu
  3. Vasile Bucşă
  4. Patachi Mircea
  5. Costel Cazacu

 

viewscnt

Din aceeași categorie