FoodPro Preloader

Susține tricolorii mici! Arată că ești suporter adevărat!

Fii alături de echipa în care toți ne-am pus speranțele!

UCRAINA U21 – ROMÂNIA U21, 9 octombrie, 18:30, în exclusivitate la Prima TV

TOȚI JUCĂM CÂND JOACĂ ROMÂNIA!

 

 

Naționala U21, antrenată de Adrian Mutu, dispută un meci crucial pentru calificarea la turneul final, pe 9 octombrie, în Ucraina. Microbiștii vor putea urmări partida în exclusivitate pe Prima TV, de la ora 18:30.

 

Pentru toti sustinătorii tricolorilor mici am pregatit un super concurs prin care poți câștiga o jachetă oficială a echipei naționale. Intră pe www.primatv.ro, participă la concurs și fii alături de echipa care ți-a adus atâtea bucurii în 2019, prin calificarea în semifinala Campionatului European de tineret. Trimite o fotografie prin care arăti că ești suporter adevărat sau o imagine cu un mesaj de sustinere a echipei naționale de tineret și unul dintre premii poate fi al tău!
Detalii și regulament pe www.primatv.ro. Se oferă 5 premii, acestea fiind acordate prin tragere la sorți. Cei 5 câștigători vor fi anunțați pe www.primatv.ro pe data de 9 octombrie, până în ora 15.00, iar cele mai frumoase mesaje de susținere vor putea fi vazute în cadrul știrilor Focus, inainte de meci.

 

Castigatorii concursului TOTI JUCAM CAND JOACA ROMANIA sunt:

 

  1. Liliana Spinu
  2. Cristian Stefan Borosteanu
  3. Vasile Bucșă
  4. Patachi Mircea
  5. Costel Cazacu


 

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU